Overnatting i tretelt i Alvøskogen (13-17 år)

Fellestur

Fra dato
28. mai kl. 17:00
Til dato
29. mai kl. 13:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Fottur, Ungdom, Bål, Aktivitetskort
Arrangører
DNT ung Bergen, Askøy Turlag , Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)

Har du prøvd å overnatte i tretelt tidligere?  Nå har du muligheten.  28.-29. mai skal vi overnatte i tretelt i Alvøskogen.

Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. 

På grunn av smittevernhensyn er det begrenset med personer som kan overnatte i hvert telt.  Det er i utgangspunktet plass til 3 personer i ett telt.  Skriv inn navn på personer som er i samme korhort og som du ønsker å overnatte i telt med.  Vi tar med hengekøyer i tilfelle det ikke er nok overnattingsplasser i tretelt.  Det blir da de første som melder seg på som får overnatte i tretelt, og resterende overnatter i hengekøyer.  Det er fantastisk å overnatte ute uansett om det er tretelt eller hengekøye :-)

Sted: Alvøskogen, oppmøte Gamle Vassenden skoleplass/hesteplassen.  Vi kan også møte deg ved Haakonsvern der bussen stopper. Gi en tilbakemelding isåfall. 
Tid: 28. mai kl. 17:00 til 29 mai, kl. 13.00 
Pris: Gratis å delta, men krever påmelding.  Hvis fullt kan du sette deg på venteliste, så tar vi kontakt hvis det blir noen avbestillinger.

Ta med: Antibac, fat, bestikk, lykt, drikke, sovepose og liggeunderlag og klær etter været.  Hvis det er noe dere ikke har kan dette lånes på BUA på Vestkanten, https://www.bua.io/bua-vestkanten/utstyr eller på andre av BUA sine lokasjoner i Bergensområdet.

Vi lager mat på bål.  Turlaget kjøper inn mat.

Alder: 13-17 år (ungdom )

Passer for ungdom 13-17 år

Kart: Link til kart
Vilkår: Se generelle vilkår

Spørsmål? Ta kontakt med Trude Iversen, tlf. 917 55 445

Overnatting i tretelt i Alvøskogen (13-17 år)

Har du prøvd å overnatte i tretelt tidligere?  Nå har du muligheten.  28.-29. mai skal vi overnatte i tretelt i Alvøskogen. Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet, les ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Inger Langeland
  • Malin Nikøy Hammersland
  • Ludvik Eiterstraum Gjerde
  • Julie Dorthea Nilsen-Risøy