Julebord for turledere i DNT ung gruppene i Hordaland

Fellestur

Fra dato
3. desember kl. 16:45
Til dato
5. desember
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Ungdom
Turtyper
Fellestur, Skitur, Hyttetur, Snø, Ski, Tog, Hallingskeid, Kosetur, Snøball
Arrangører
DNT ung Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Skarvheimen (se kart)
Turkode
294

Så var det jul igjen, og med det så er julebordtiden i gang! Med det inviterer vi i DNT ung Bergen til julebord for turledere og frivillige, og hvor er det ikke mer perfekt julestemning enn på snørike Hallingskeid? Pakk med finstasen og sleng deg med!

Turen passer for deg som er aktiv turleder i DNT ung gruppene i Hordaland

Dato: 03.-05.desember Påmeldingsfrist: Onsdag 1.desember

Oppmøte: Bergen jernbanestasjon kl. 16.45. Toget til Hallingskeid går kl.17.05. Kjøp billetter på forhånd da det kan bli fullt på regiontog. (Obs! Togtider kan endre seg)

Hjemreise: Søndag ettermiddag kl 17.00 fra Hallingskeid. I Bergen kl 19:16 MERK: det kan ikke brukes ungdomskort på regiontog (Obs! Togtider kan endre seg)

Mat: Turledere handler inn til julemiddag og litt kos. Ellers så spiser av proviantlageret til frokost, lunsj og kvelds. Brødmat og litt ekstra julegodteri må medbringes av hver enkelt. 

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for vinterfjellet. Utstyrsliste sendes også ut sammen med faktura og turinformasjon. Viktige ting er hodelykt, lakepose/sovepose, snøbriller, ski og staver, varme klær og godt humør:)  

Pris: Turen er for turledere i DNT ung gruppene i Hordaland og dekkes av gruppa DNT ung Bergen. Turen inkluderer turledelse, 2 overnatting og alle måltider på hytta. Brødmat må tas med av den enkelte. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Reise kommer i tillegg og må bestilles av hver enkelt turdeltager.  

Kart: Norge-serien 1:50 000 Hardangerjøkulen. Kartet kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

Vilkår: Se generelle vilkår 

Spørsmål? Ta kontakt med administrasjonen på tlf. 55 33 58 10 eller epost: bht@dnt.no  

 

Julebord for turledere i DNT ung gruppene i Hordaland

Så var det jul igjen, og med det så er julebordtiden i gang! Med det inviterer vi i DNT ung Bergen til julebord for turledere og frivillige, og hvor er ...

Kontaktinformasjon: