Byfjellstrimmen - Ådnanipa - Rolig/Moderat tempo

Fellestur

Dato
6. oktober kl. 18:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Byfjellstrimmen, Nærtur, Fjelltur
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Byfjellstrimmen
Turkode
610
Dette arrangementet er over!

Sammen med inspirerende turledere kan du få fine naturopplevelser i nærområdene våre.  I tillegg får du god trim, turtips og nye turvenner. 

Denne onsdagen skal vi ta en bratt vei opp til Ådnanipa, men vi tar oss god tid og går opp i rolig tempo, med de pausene vi behøver.

Turbeskrivelse: Velkommen til en fin tur opp Hjortestien og ned Reppardalsveien i Arna. Vi starter ved tur parkeringsplassen i Stølsveien der Reppardalsveien begynner, og går opp til bekken og benkene hvor vi tar av opp i skogen og følger merkingen opp Hjortestien. Her er det stedvis bratt, så vi tar tiden til hjelp. Hjortestien er litt lengre og litt brattere enn Stolzen, men uten trappetrinn går det fint å gå med kortere steg. Oppe ved Åsheimsvarden og Ådnanipa får vi en formidabel utsikt ned mot Indre Arna og vestover til Vardegga. Fra toppen returnerer vi en annen rute, der vi ender opp på en grusvei som tar oss ned forbi Einhovden og tilbake til turparkeringen i Stølsveien.

Trasé: Stølsvegen - Ådnanipa - Einhovden - Stølsvegen

Turledere: Kari Litleskare (tlf. 48023005), Lise Sørfonn (tlf. 92899457), Christine Tonning (tlf. 93613104), Kirsten O. Ulveseter

Oppmøte: Turparkeringen ved Stølsvegen (se kart)

Parkering: Gratis parkering ved oppmøtested

Stigning: Ca. 350 hm

Distanse: Ca. 6.5 km

Varighet: Ca. 3 timer

Gradering av turen: Middels

Turen krever påmelding:

*Påmeldingen går i 3 steg: Opplysninger om deltakere, kontaktinformasjon og en oppsummering. Under oppsummeringen må du godta vilkårene og bekrefte påmeldingen. Du vil motta en e-post hvor påmeldingen bekreftes.

Dersom du allikevel ikke får anledning til å delta er det fint om du sender en SMS til turleder.

Ta kontakt med turlederne om du har spørsmål om tempo og vanskelighetsgrad

Ta med: Mat og drikke. Klær etter vær og sitteunderlag. Ta med hodelykt fra  september til ut i april måned. Brodder ved behov

Turen er gratis. Vi oppfordrer alle tll å støtte opp om tilbudet gjennom medlemskap. Bli medlem i Bergen og Hordaland Turlag her

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Christine Tonning
  • Kari Litleskare
  • Kirsten O. Ulveseter
  • Lise Sørfonn