Bæretur Løvstakken

Dette arrangementet er over!

Velkommen til bæretur på et av Bergens 7 fjell.

Vi bestiger Løvstakken (477 moh), og får littt puls og nyter utsikten i alle retninger over den nydelige byen vår. turen e rlitt bratt og og krever litt innsats, men vi har det ikke travel. Vi stopper og nyter utsikten underveis.

Oppmøte: Kl. 11.00, turparkering Krohnegården, nær skytebanen.

Ta med noe god niste, så koser vi oss underveis :)  

Les mer om Løvstakken her

Bæreturleder: Annette Lund,  tlf 95991916 (kan kontaktes på dagen, vedrørende tur, oppmøte etc. andre henvendelser tas til Turlaget: linn.senneset@dnt.no)

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag.
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet

Bæreturlederen: Det er frivillige som stiller opp på disse turene og vi er helt avhengi av frivillig innsats for å kunne tilby dette sosiale kjekke hverdagstilbudet. Hvis du er kjent i det området en trilletur er satt opp, eller ønsker å lede en trilletur, er det bare til å ta kontakt: linn.senneset@dnt.no

Bli gjerne med i Facebookgruppen "Barnas turlag bære og trillegruppe" dersom du vil ha oppdatert informasjon om alle turene. Alle bæreturer og trilleturer er gratis, det er bare å møte opp.

Spørsmål? Kontakt Barne- og nærmiljøansavrlig i Bergen og Hordaland Turlag på mail bht@dnt.no, eller tlf  55335810

Støtt Bergen Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare Kr. 140,- for et helt år. Du kan også melde inn hele familien for kr 1320 Les mer om medlemsskap i Den Norske Turistforening og Bergen Turlag her - og Meld deg og barnet ditt inn!

Følge oss på facebokk for inspirasjon og aktivitet i hverdagen.

 

 

 

Bæretur Løvstakken

Velkommen til bæretur på et av Bergens 7 fjell. Vi bestiger Løvstakken (477 moh), og får littt puls og nyter utsikten i alle retninger over den nydelige byen vår. turen ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Annette Elisabeth Lund