DNT tilrettelagt: Klart det går tur til Vardetangen

Dette arrangementet er over!

Vil du oppdage nye, fine turområder i Nordhordland? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Turene er tilrettelagt, vi går i en rolig tempo på mellom 2-4 km. Vi går på stier/gangvei hvor det er benker. De fleste turer er også rullestol vennlig. Vi legger altid inn en lengre pause hvor vi setter opp et bål på egnet bålplass eller bålpanne.

Hver torsdag fram til sommerferien blir det DNT tilrettelagt tur i Nordhordland turlag kl.17.30

Denne turen er fullt:-)!! Vi har 14 deltagere med på tur til Vardetangen og 4 turledere. Neste tur torsdag 20 mai: Tjorehagen med guidet omvisning på Radøy. 

Torsdag 6 mai: Rullestol vennlig Tur til Vardetangen i Austhreim Kommune. Tur til dagsturhytte. https://ut.no/hytte/101008436/vardetangen-dagsturhytte-i-austrheim-kommune

Oppmøte: Parkeringsplassen ved gangvei start, kl.17.30

Parkering: Fra Bergen, følg E39 til Knarvik, Videre skilting til Austrheim. Ta av til høyre til hurtigbåt kaien. (Ikke mot Ervik) Kjør helt til slutten av veien og sving inn til høyre parkeringsfelt mot friluftsområde. En kan også parkere ved hurtigbåt kaien men må gå da 200 m.ekstra.

Turbeskrivelsehttps://ut.no/turforslag/119801228/10-tur-pa-hjul-i-nordhordland-tur-9-vardetangen

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker, staver eller stokk om du har behov for det.

Pris: Gratis deltagelse, åpent for alle. Om en har behov for transport kan vi være behjelpelig. Passasjer dekker da vanlige bensin utgifter per km. I Corona periode må vi fra uke til uke ta hensyn til regelverket ifm kjøring.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Du kan velge hvordan du ønsker å melde deg på.

SMS påmelding: Kontakt Turleder Reidun Dragøy på nr. 95823251 

Påmelding på mail: kontakt turleder Tanja Resink på tanja.resink@trimtrening.no

Påmelding på denne nettsiden, trykk på den røde påmeldingsknappen. 

Er du en ny deltager kommer turlederen til å ringe deg for å høre med deg om hvordan vi kan hjelpe deg best mulig på turen. Dette gir mest mulig forutsigbarhet både for deg som deltagere og oss som er med som turledere.

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som nærkontakt ledsager. Vi skal gjøre vårt beste for å hjelpe deg om det trengs.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Turledere DNT tilrettelagt: Cathrin Færøkavlen, Vibece Aarsgård, Solbjørg Amundsen, Tristan Smeding, Reidun Dragøy, Isabel Smeding, Jarlleif Mellingen, Tanja Resink.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen og Hordaland Turlag som støtter satsingen.

DNT tilrettelagt: Klart det går tur til Vardetangen

Vil du oppdage nye, fine turområder i Nordhordland? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Turene er tilrettelagt, ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Reidun Dragøy
  • Tanja Resink