Klart det går: Onsdagstur i Fjellveien

Fellestur

Dato
20. oktober kl. 17:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagtur, Dnttilrettelagt, Klartdetgår
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? "Klart det går"-gruppen ønsker velkommen til turer og aktiviteter. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. 

Turbeskrivelse: Kveldstur langs Fjellveien. Dette er også ett av turmålene i “Ti på hjul Bergen”, og turen er tilgjengelig for rullestol, se beskrivelse med stigning og tverrfall her. Totalt vil turen være ca. 5 kilometer lang. Blir du med oss på tur, får du altså sjekket inn på det ene av ti turmål som skal besøkes for å fullføre "Ti på hjul" 2021! 

Vi starter fra Mulen og går opp Mulesvingen til vi er i Fjellveien. Dette er en bakke som er ca. 250 meter lang og som svinger seg oppover til den møter Fjellveien. Den er bratt, med stigning 9 grader på det meste. Men når vi er oppe, er vi i grunn ferdige med dagens stigning. Vi går langs Fjellveien, og nyter utsikten. Det er også flere benker underveis så vi tar en pust i bakken ved behov. Det er gatelys langs veien. 

Vi tilpasser lengden på turen slik at vi returnerer med buss fra Mulen senest kl. 19:45, vi er da nede i byen til klokken 20:00.

Har du spørsmål ved bruk av rullestol på denne turen? Kontakt frivillig Annett Eidsvåg Garvik på tlf  99798246.

Oppmøtested: Den blå steinen kl. 17:30. Vi tar bussen til Mulen kl. 17:41 fra Torget. Du kan møte direkte i Mulen kl. 18. (parkering midt på snuplassen). Oppgi hvor du møter når du melder deg på.

Turledere: Heidi (nr. 90642047) og Marit HL (nr. 913 69 469)

Ta med: Gode sko og klær etter været. Drikkeflaske.

Pris: Turlaget dekker utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding: Det er ikke obligatorisk påmelding, men vi ønsker det for å få oversikt over antall deltakere og gruppesammensetning i forkant av turen. Kontakt Sigrid (nr. 908 50 308 / mail sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no) for påmelding. Dersom du har tilknytning til Blindeforbundet, kontakt Silje Thon (nr. 480 70 372). 

Ved behov for ledsager: Har man behov for ledsager må man stille med dette selv. Men si gjerne fra om du mangler dette i forkant av turen, så vil Turlaget eller Blindeforbundet bidra med å skaffe dette dersom mulig. 

Generelle vilkår: Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune som støtter satsingen.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no