Avlyst Klart det går: Onsdagstur rundt Liavatnet i Åsane

Fellestur

Dato
8. desember 2021 kl. 18:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagtur, Dnttilrettelagt, Klartdetgår
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
611
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? "Klart det går"-gruppen ønsker velkommen til turer og aktiviteter. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. 

Trasé: Info kommer

Turbeskrivelse: Info kommer

Oppmøte: Info kommer

Turledere: Info kommer

Ta med: Info kommer

Pris: Turlaget dekker utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Kontakt Sigrid (nr. 908 50 308 / mail sigrid.kvaale.myksvoll@dnt.no) for påmelding. Dersom du har tilknytning til Blindeforbundet, kontakt Silje Thon (nr. 480 70 372). Påmelding seinest innen kl. 12:00 mandag 6. desember. Du er først påmeldt etter at du har mottatt bekreftelse på dette. 

Ved behov for ledsager: Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan i utgangspunktet ikke bidra som ledsagere. 

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur. Velkommen!

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune som støtter satsingen.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no