Klart det går: Juleavslutning på Garnes

Fellestur

Dato
12. desember 2021 kl. 10:45
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Fottur, Tilrettelagtur, Dnttilrettelagt, Klartdetgår
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? "Klart det går"-gruppen ønsker velkommen til turer og aktiviteter. Dette er et tilbud åpent for alle, med fokus på tilrettelegging for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. 

Velkommen til juleavslutning med DNT - Klart det går på Garnes!

Oppmøte: Vi planlegger å samles på Garnes undervisningsgård, du kan enten møte opp direkte eller slå følge med oss ut dit. Du kan også møte direkte ved Arna togstasjon kl 11:00. For de som vil slå følge med turleder så er det oppmøte på Bergen togstasjon kl. 10:45. Gi beskjed når du melder deg på hvor du ønsker å møte opp.

Vi vil ta tog fra Bergen stasjon kl. 10:57 til Arna stasjon. Deretter går vi tur ut til Garnes, langs med fjorden. Vi beregner ca. 1 times gåtid fra stasjonen. Det er i hovedsak asfaltert underlag, men det kan være snø og is så det er viktig å tenke på utstyr (brodder, staver o.l.). Deler av traseen er i blandet trafikk, det er relativt flatt terreng på store deler av strekningen, men med stedvis brattere parti.

Vi hygger oss på gården. Grillene blir fyrt opp og alle tar med maten de ønsker å spise. Vi hilser på og ønsker alle hester, sauer og kaniner gol jul! Vi kan også hilse på oksene som står innendørs.


På returen kan vi ta buss tilbake til Arna stasjon, vi gjør oppmerksom på sjeldne avganger.

Turledere: Heidi (nr. 90642047), Annett (nr. 99798246), Linn Beate (nr. 95207492), Marit HL (nr.  91369469)

Påmelding: Meld deg på i forkant av turen til en av turlederne. Vi registrerer påmeldte i tilfelle behov for smittesporing. Dersom du har tilknytning til Blindeforbundet, kan du kontakte Silje Thon for påmelding. (nr. 480 70 372).  

Ta med: Grillene tennes opp, så ta med mat du ønsker å spise. Kanskje også ta med litt julekaker? Ta også med drikke, og kle deg godt. Vurder å ta med deg brodder, staver e.l. Ta med munnbind til kollektivtransport (påbudt i Bergen kommune når det er fare for at du ikke kan holde én meters avstand).

Pris: Turlaget dekker utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet , samt nasjonale tiltak. Hold deg hjemme dersom du er syk. Hold avstand til de du ikke er i samme kohort med. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

Følgende regler gjelder for gjennomføringen av turer og aktivitet:

  • Man skal holde minst èn meters avstand til alle som ikke tilhører samme kohort. 
  • Turlederen har ansvar for at regler og retningslinjer følges. Om deltakere ikke følger turlederens anmodninger kan vedkommende bli bedt om å forlate turgruppen.
  • Unngå håndhilsning, klemming og all annen form for fysisk kontakt mellom deltakerne og turledere.
  • Alle må medbringe nødvendig personlig utstyr, inkludert antibac, og det skal i minst mulig grad deles på utstyr i gruppen.
  • Det er tillat med bruk av delt fellesutstyr, men den ansvarlige for aktiviteten skal påse at alle er nøye med håndhygiene og at utstyret vaskes / desinfiseres jevnlig, der dette er mulig.

Takk til Vestland Fylkeskommune og Bergen kommune som støtter satsingen.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no