Gratis introduksjon til kajakk (6-9 år) - Kom deg ut dagen, kl 11.

Arrangement

Dato
5. september 2021 kl. 11:00 - 11:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Padlingforbarn, Padle
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen, Vestlandet (se kart)
Turkode
750
Dette arrangementet er over!

Velkommen til leken vannaktivitet med kajakk i samarbeid med God Tur sine dyktige instruktører. I forbindelse med Kom deg ut dagen inviterer vi til gratis kajakklek for barn på Tennebekktjernet.

Er du mellom 6-9 år, er dette en fin, spennende og lærerik introduksjon til bruk av kajakk!

Påmelding: Du må melde deg på nett på denne aktiviteten, grunnet smittesporing. Det blir ikke mulig med drop in.
Hvis du blir forhindret fra å stille på booket tid ber vi om at du melder avbud i god tid da det er få plasser per aktivitet og populær aktivitet å bli med på. Gi beskjed på mail: linn.senneset@dnt.no.

Oppmøtested: Parkeringsplass ved Tennebekktjørna (øverst i Nipedalen), i Tennbekktjørna Friluftsområde.

Tid: Aktiviteten starter kl 11-11.50. Du må møte opp 10 minutt før.

Bekledning: Grunnet Covid-19 er det best med egen bekledning. Ta med egen redningsvest. Ta med våtdrakt hvis dere har dette, og hvis barna vil bade og leke i vannet. Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte.

Mat: Det er et fint turområde og vi anbefaler dere å kose dere med litt lunsj. Turlaget stiller med pølser, fiskekaker og frukt sponset av Kiwi. Vi fyrer i et bål som vi kan varme oss og maten på. 

Turleder: Dennis Ginn- kan kontaktes på aktivitetsdagen hvis det skulle være noe: 92607305. I forkant av aktiviteten kontakt linn.senneset@dnt.no

Pris: Gratis.
Er du ikke medlem i Barnas Turlag? Hele friluftslivets uke (4.-10. september 2021) kan du kjøpe medlemskap for 2022 og få resten av 2021 inkludert gratis. 

Vilkår: Les generelle vilkår før påmelding. 
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Barn kan delta på aktivitet som normalt uten avstandskrav. Voksne anbefales å holde 1 meters avstand. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  *Husk at voksne må holde avstand. *Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk. *Ha god hånd og hostehygiene. *Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Gratis introduksjon til kajakk (6-9 år) - Kom deg ut dagen, kl 11.

Velkommen til leken vannaktivitet med kajakk i samarbeid med God Tur sine dyktige instruktører. I forbindelse med Kom deg ut dagen inviterer vi til gratis kajakklek for barn på Tennebekktjernet. Er du mellom ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Dennis Ginn
  • Ronny Riise