Gratis introduksjon til kajakk (9-12 år) - Kom deg ut dagen, kl 12.

Arrangement

Dato
5. september 2021 kl. 12:00 - 12:50
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Padlingforbarn, Padle
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
750
Dette arrangementet er over!

Velkommen til leken vannaktivitet med kajakk i samarbeid med God Tur sine dyktige instruktører. I forbindelse med Kom deg ut dagen inviterer vi til gratis kajakklek for barn på Tennebekktjernet.

Er du mellom 9-12 år, er dette en gøy og lærerik introduksjon til bruk av kajakk!

Påmelding: Du må melde deg på på denne aktiviteten på nett, grunnet smittesporing. Det blir ikke mulig med drop in.
Hvis du blir forhindret fra å stille på booket tid ber vi om at du melder avbud i god tid da det er få plasser per aktivitet og populær aktivitet å bli med på. Gi beskjed på mail: linn.senneset@dnt.no.

Oppmøtested: Parkeringsplass ved Tennebekktjørna (øverst i Nipedalen), i Tennbekktjørna Friluftsområde.

Tid: Aktiviteten starter kl 13-13.50. Du må møte opp 10 minutt før.

Bekledning: Grunnet Covid-19 er det aller best med eget utstyr. Ta med egen redningsvest.Ta med våtdrakt hvis du har det, og hvis du vil bade. (må ikke ha det). Ha på ullundertøy, inkludert ullsokker. Ha med håndkle, ulltøy og tørt klesskifte.

Mat: Det er et fint turområde og vi anbefaler dere å kose dere med litt lunsj. Turlaget stiller med pølser, fiskekaker og frukt sponset av Kiwi. Vi fyrer i et bål som vi kan varme oss og maten på. 

Turleder: Dennis Ginn- kan kontaktes på aktivitetsdagen hvis det skulle være noe: 92607305. I forkant av aktiviteten kontakt linn.senneset@dnt.no

Pris: Gratis. Er du ikke medlem i Barnas Turlag? Hele friluftslivets uke (4.-10. september 2021) kan du kjøpe medlemskap for 2022 og få resten av 2021 inludert gratis. Medlemskap for barn koster kun kr 140.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før påmelding. 
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Barn kan delta på aktivitet som normalt uten avstandskrav. Voksne anbefales å holde 1 meters avstand. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  *Husk at voksne må holde avstand. *Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk. *Ha god hånd og hostehygiene. *Alle tar med sin egen antibac. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,- 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Dennis Ginn
  • Ronny Riise