Gratis hesteridning på Frotveit - Kom deg ut dagen, kl 11.

Arrangement

Dato
5. september 2021 kl. 11:00 - 13:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Hestogvogn, Hestridning, Aktiviteterforfamilien, Gårdsbesøk
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
750
Dette arrangementet er over!

Velkommen til nydelig familieutflukt fra Frotveit gård og ut i skogen.

Vi møter på gården hvor hvor de møter oss klare med hester og hest og vogn. Noen av barna vil ri egne hester, hvor foreldre holder hesten. Mens andre får sitte på i vognene. Vi drar samlet inn til en bane der alle kan få ri og delta på andre hyggelige aktiviteter. Her inne senker roen seg og vi koser oss med enkel grillmat. Det kreves ingenting av forkunnskaper, men en må være konfortabel med en stor hest hvis en skal ri. Så rir vi sammen tilbake til gården, utflukten varer ca 2,5 timer.

Påmelding: Hele familien, alle som skal være med melder seg på aktiviteten.
Det blir ikke mulig med drop in.
Hvis du blir forhindret fra å stille på booket tid ber vi om at du melder avbud i god tid da det er få plasser per aktivitet og populær aktivitet å bli med på. Gi beskjed på mail: linn.senneset@dnt.no.

Oppmøtested: Frotveit Gård, Bontveitvegen 474

Tid: Aktiviteten varer fra kl 11-13.30. Du må møte opp 10 minutt før.

Bekledning/Utstyr: Kle dere etter været og ta gjerne med noe ekstra tøy. God sko er lurt. Ta med sitteunderlag. Ta med fat og kopp (hvis dere vil ha fiskekaker, pølser, og kaffe)

Mat: Det er fint turområde og vi nyter litt grillmat sammen. Turlaget tar med pølser/brød og fiskekaker for grilling sponset av Kiwi. Vi stiller også med frukt fra Kiwi. Gården byr på kaffe til de voksne. Annen mat må dere eventuelt ta med selv.

Turleder: Linn Senneset (45114885)

Pris: Gratis.
Er du ikke medlem i Barnas Turlag? Hele friluftslivets uke (4.-10. september 2021) kan du kjøpe medlemskap for 2022 og få resten av 2021 inludert gratis. Medlemskap for barn koster kun kr 140.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før påmelding.
Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her. Barn kan delta på aktivitet som normalt uten avstandskrav. Voksne anbefales å holde 1 meters avstand. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  *Husk at voksne må holde avstand. *Hold deg hjemme hvis du ikke er frisk. *Ha god hånd og hostehygiene. *Alle tar med sin egen antibac.  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,- 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Kontakt barne og nærmiljøansvarlig: linn.senneset@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Linn Senneset