Middag og mingling i BOD 24

Dette arrangementet er over!

Velkommen til en sosial kveld for alle som er aktive eller har lyst til å bli aktive i en Turboklubb! 

Sted: Bod 24, 2. etg

Tid: 17.30 - ca. 20.00

Påmeldingsfrist: fredag 1. oktober

Dette skal være en kjekk og sosial ettermiddag hvor dere får muligheten til å prate med de andre engasjerte i Turboklubbene og dele erfaringer og diskutere aktuelle tema. Det er også en perfekt anledning for deg som har tenkt på at det hadde vært kjekt med en Turboklubb i ditt nærmiljø. Det vil bli servert deilig lasagne, gi en lyd om du ønsker vegetar. Til dessert serveres det karamellbrownies med frukt og bær. Nam!

Påmelding: Det er gratis, men krever påmelding på grunn av smittesporing og matbestilling. Fint om du melder i fra et par dager før om du ikke har anledning til å delta likevel i forhold til matbestilling.

NB. Les våre generelle vilkår som gjelder på alle våre turer og aktiviteter

Vi håper å se deg der! Vel møtt!

Vi forholder oss til FHI sine retningslinjer innen smittevern, og Bergen og Hordaland Turlag sine generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac og holder anbefalt avstand. 

Støtt gjerne Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap:Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,-.  Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Har du spørsmål i forhold til aktiviteter i Barnas Turlag? Da ringer du Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag på tlf. 55 33 58 21 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Har du spørsmål i forhold til Turboklubbene? Da kan du ringe til prosjektleder for Turboklubbene på  tlf. 55 33 58 25 eller send e-post til: hild.aase@dnt.no

Kontaktinformasjon: