KOM DEG UT- dagen, 60 grader nord i Alvøskogen

Arrangement

Dato
6. februar kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , DNT ung Bergen , Mathopen Idrettsskole , Kjøkkelvik håndballklubb , LIONS Bergen Vest , Røde Kors Laksevåg , Godvik Sjøspeidere
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Søndag 6. februar inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole, Kjøkkelvik Håndballklubb, Lions Laksevåg, Røde Kors Laksevåg og Godvik Sjøspeidere til 60 grader nord i Alvøskogen.

Litt info om 60 grader nord:

60 grader nord er inspirert av 71 grader nord på TV, og er bygget opp noe tilsvarende, men med lagdeltagelser istedet for deltagelse en og en.

Vi har i år 4 forskjellige vanskelighetsgrader på løypene, alle med spennende utfordringer på veien.  Noen løyper er tilrettelagt for barn, og noen for ungdom og voksne.  (Vi har også en løype tilrettelagt for barnevogn.)  Her får dere testet ut både orienteringskunnskaper, balanse, kunnskap og masse annet.  På veien vil dere støte på forskjellige øvelser som dere må fullføre før dere kan gå videre.  Dette kan være tandemski, koke opp vann så raskt du kan, ninjaløype, bygge så høyt du kan osv. 

Hvem kan delta, og hvordan melde på:

Alle kan delta, uansett alder. Det er mulig å stille reine barnelag, reine ungdomslag, reine voksen lag eller blanding med både voksne, barn og ungdom :-) 

Det kan være 3-5 deltagere per lag.  Alle lag starter til forskjellig tidspunkt, så registrer hvilket tidspunkt dere ønsker å starte.

Trening til 60 grader nord:

24. og 25. januar har vi trening i orientering med bløtkakeorientering.  Her kan dere lese mer om dette: https://www.dnt.no/aktiviteter/140777/905747/

 

Maks antall deltagere er 200, men er det fullt sett deg på venteliste. Det blir ofte ledig plass når det nærmer seg.  

Vi forholder oss til DNTs smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår.  

Start blir i Alvøskogen mellom kl. 10.00-12.00 Varighet ca. 3-4 timer

OBS: Ved påmelding skal dere få bekreftelse på mail.  Hvis dere ikke får bekreftelse på mail er dere ikke registrert påmeldt.  Ta kontakt hvis dere har utfordringer med påmelding.

Vi trenger frivillige til å hjelpe til ved aktiviteter og grilling, så hvis det er noen som har mulighet til å hjelpe til, enten ungdommer, foreldre eller besteforeldre, er vi veldig glad for dette :-) Ta isåfall kontakt med Trude på telefon 91 75 54 45 eller på mail til trude.iversen@dnt.no 

KOM DEG UT- dagen, 60 grader nord i Alvøskogen

Søndag 6. februar inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole, Kjøkkelvik Håndballklubb, Lions Laksevåg, Røde Kors Laksevåg og Godvik Sjøspeidere til 60 grader nord i Alvøskogen. Litt info om 60 grader ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Trude Iversen
  • Omar Ole Larsen