Bli med som frivillig på 60 grader nord i Alvøskogen (KDU dagen) søndag 6. februar

Arrangement

Dato
6. februar kl. 09:00 - 16:00
Passer for
Alle
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag, Mathopen Idrettsskole
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Dette arrangementet er over!

Er dere klare for en av årets store arrangement i Bergen Vest?  60 grader nord på Kom Deg Ut dagen 6. februar.

Per nå er det rundt 30 lag påmeldt og 114 deltagere.  Vi har lagt opp 4 forskjellige ruter alt etter alder og ønske for lagene, og totalt 8 bemannede poster.  De bemannede postene er fordelt på de ulike løypene.  Noen poster skal alle lag til, noen poster er kun for de korteste løypene, og noen kun for de lengste løypene.  Vi har også spørsmål som vi henger opp på veien i tillegg.  Alle lag for utdelt kart som de får låne, og kompass.

Vi skal få sendt ut oversikt over oppgaver og forslag hva dere skal gjøre iløpet av helgen.  Kom gjerne med innspill her hvis jeg ikke har fått det før fra dere.

Her er de forskjellige oppgavene:

  • 2 personer per post, dvs. totalt 16 personer her
  • 2 personer som går litt rundt og har litt kontroll med lagene, spesielt de lengste løypene.  De kan gjerne ta bilder også
  • 1 person som tar bilder
  • 1-2 personer på parkeringsplassen
  • 2 personer ved oppstart som sender ut lagene
  • 2 personer i målområde som tar imot lagene
  • 2 personer til å grille

Oppmøte 6. februar:  Vi møtes alle sammen søndag 6. februar kl. 09.00 på marken mellom fotballbanene i Alvøen Idrettspark.  Oppstart for lagene er mellom kl. 10-12.  Vi bestiller inn baguetter, så alle får med seg dette som niste.

Oppmøte 5. februar: Dere som ønsker og har mulighet for det kan være med lørdag 5. februar kl. 11.00 for å gå gjennom oppgaver til søndagen.

Alle som har tar med førstehjelpsskrin slik at vi har flest mulig ute i løypen hvis vi skulle ha behov for dette.  Vi tar med noen ekstra også.

Både barn, ungdom og voksne kan stille lag på dette arrangementet.  Hvis dere vet om noen som kan tenke seg å være med send gjerne påmeldingslink videre:

https://www.bergenoghordalandturlag.no/aktiviteter/135434/899602/

 

Her kan dere se film fra forrige 60 grader nord:

60 grader nord

 

 

Bli med som frivillig på 60 grader nord i Alvøskogen (KDU dagen) søndag 6. februar

Er dere klare for en av årets store arrangement i Bergen Vest?  60 grader nord på Kom Deg Ut dagen 6. februar. Per nå er det rundt 30 lag påmeldt ...