Aktiv til 100 - Øyjorden

Fellestur

Dato
26. oktober kl. 11:00
Alternative datoer

14. desember 2021
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, Aktivtil100, Aktivi100, Nærtur,
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen
Turkode
648
Dette arrangementet er over! Men fortvil ikke, arrangementet har alternative datoer som du kan delta på.

Aktiv til 100 er et turtilbud som består av enkle turer med fast oppmøtetid og –sted. Det legges stor vekt på et sosialt og inkluderende fellesskap. 

Oppmøte: Ved busstoppet "Øyjorden". Turen starter kl. 10:55. Klikk her for å se kart.

Turbeskrivelse: På tirsdager møtes vi i Øyjorden. PS! Dette er en midlertidig erstatning for turer på Fløyen siden Fløibanen stenger for oppussing frem til våren 2022. Turene går hver tirsdag bortsett fra i ferier og på offentlige høytidsdager. Turene varer i ca. 2-3 timer, og går hovedsakelig på grusvei og kan hende noe terreng. Vi spiser lunsj underveis, så ta gjerne med litt mat og drikke. Kle deg etter været og bli med ut på tur. Med Øyjorden har vi flere turmuligheter og turmål vi vil benytte oss av, som Hellen festning, Hellemyrsveien, Langevatnet, Garpetjern m.m.

Kollektivtransport: Busslinje 16E . Bussen går fra Nesttun kl 10:00, via blant annet Sædalen, Birkelundstoppen, Stadsporten, Bryggen og NHH. Denne bussen er framme i Øyjorden kl. 10:52. Se alltid skyss.no for oppdaterte rutetider.

Pris: Det er gratis å delta på turen.

Påmelding: Det er ingen krav om påmelding i forkant.

Vilkår: Les våre generelle vilkår som gjelder all deltakelse på våre aktiviteter. Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet, les her.

Aktiv til 100 er et prosjekt i Bergen og Hordaland Turlag og turene gjennomføres av frivillige. Støtt opp om våre tilbud gjennom å bli medlem. 

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no