Onsdagstur: rundtur Lille Breivik på Ask

Fellestur

Dato
20. oktober kl. 18:30 - 20:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)
Dette arrangementet er over!

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå sammen med andre? Da kan du gå sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Oppmøte ved Askvegen 559, parkering i oppkjørsel, kl 1830. Det er også et par parkeringsplasser ved busstoppet litt lenger nord, på venstre side av veien.

Varighet: Ca 2 timer i rolig tempo.

Beskrivelse av turen: Vi følger veien litt sørover før vi tar av ned til havnen i Flensen. Vi fortsetter turen nordover mot Signalen. Derfra krysser vi veien og følger stien langs vestsiden av Salbuvatnet. Litt forbi vannet kommer vi inn på stien som etter en liten stund går østover opp en skrent. Etter hvert kommer vi inn på gamleveien og følger denne nordover til busstoppet. Et kort stykke derfra på vei tilbake til start.

Utstyr: Denne turen går på vei, grusvei og sti. Det er vått terreng. Ta på godt skotøy, og kle deg etter været. Det er begynt å bli mørkt om kvelden, ha med hodelykt og refleksvest.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap. Les mer om medlemskap og meld deg inn her.

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag.

Parkering: Oppmøte ved Askvegen 559, parkering i oppkjørsel. Det er også et par parkeringsplasser ved busstoppet litt lenger nord, på venstre side av veien.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Onsdagstur: rundtur Lille Breivik på Ask

Ønsker du å bli bedre kjent på Askøy? Vil du gå sammen med andre? Da kan du gå sammen med oss. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i ...

Kontaktinformasjon:

  • Nils Steinar Berg-Olsen
  • Tlf. 90653018

Turleder:

  • Nils Steinar Berg-Olsen