Avlyst 💖🏳‍🌈 Singeltur for homofile menn gjennom Aurlandsdalen, alder i området rundt 25-40 år 🏳‍🌈💖

Fellestur

Fra dato
29. juli kl. 07:30
Til dato
31. juli kl. 21:18
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjellflørt, Hltb, Singeltur, Hyttetur, Helgetur, Fjelltur,
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Fellestur
Turområde
Skarvheimen, Vestlandet (se kart)
Turkode
229
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst. pga. for få påmeldinger.

Har du lyst å forelske deg i norsk natur i sommer? Prøv storslåtte Aurlandsdalen! Vi starter turen fra Finse. Da får du oppleve den flotte endringen fra karrig og skarpslipt høyfjellsterreng på Finse til den jungelfrodige, dype og mektige Aurlandsdalen. Mange melder seg på fellestur i håp om å treffe den store kjærligheten. Sjansen kan vel ikke være bedre enn om alle på turen er singel! Dette er turen for deg som er, eller ønsker å bli kjent med single, homofile menn i alderen rundt 25-40 år uten at det skal være en absolutt grense. Med vakre Aurlandsdalen som kulisse er du uansett garantert et minne for livet.

Oppmøtested: Bergen Jernbanestasjonen ved billettautomatene. Tar du deg til Finse fra andre steder, meld fra om dette i påmeldingen. Regiontog mot Oslo.

Oppmøtetid: Fredag morgen kl. 07.30. Toget går kl. 08.15 og er på Finse 10.31

Dersom du kommer fra Oslo s går toget 06.22 og er på Finse kl. 10.48.

Rutebeskrivelse: Finse - GeiteryggenAurlandsdalen Turisthytte(Østerbø) - Aurland.

Fredag: Tog til Finse. Vi starter turen fra Finse ca 11.15 eller når alle er samlet, og setter kursen nordover mot Geiteryggen . Dette er en nydelig tur på ca. 17 km. Fra Finse går vi oppover til Klemsbu og tar gjerne en rast der, for det er fint å hvile føttene litt etter oppoverbakkene fra Finse. Når vi går videre kan vi godt svinge innom Sankt Pål-toppen (1695 moh.) som har fantastisk utsikt. Deretter nedover til Omnsvatnet og videre innover dalen til den betjente Geiterygghytta, som serverer nydelig mat.

Lørdag: Geiterygghytta - Aurlandsdalen Turisthytte (tidligere Østerbø Turisthytte, nå DNT hytte)
Denne etappen er litt lengre, 21,5 km. Det er ingen harde oppoverbakker, men en del gange i skrått terreng. Herlig utsikt der vi vandrer høyt over riksvei 50. Et fint sted for lunsjen er ved den nedlagte DNT-hytten Steinbergdalen turisthytte. Etter den hytten blir det litt klyving langs fjellsiden på vei bortover og nedover til Østerbø, men ingen partier som er særlig problematiske. De fleste vil helt fint klare å gå her.

Søndag: Østerbø –Vassbygdi         
Det er nå vi er kommet til selve indrefileten: Aurlandsdalen! Dette er nok en av de mest storslåtte og spektakulære rutene vi kan gå her på Vestlandet. Fra Østerbø går vi Bjønnastigen (kalkulert til 7 timer) som er den bratteste ruten, men også den med den flotteste utsikten. Bjønnastigen er bratt, men det er godt tilrettelagt med stålvaier å holde seg i og stokker å tråkke på. Utsikten er uslåelig! Her tar vi en pause og nyter utsikten før vi starter nedfarten. Vi tar også et stopp på vakre Sinjarheim, en gård fra 1600-tallet. Den ligger rett ved stien. Kanskje er vi så heldige atvi kan kjøpe ekte geitost der? Etter litt mat i magen bærer det så videre nedover langs Aurlandselvi og ned til Vassbygdi. Der går det buss til Aurland og Flåm, hvor vi finner videre transport. Avhengig av gruppesammensetningen og påmeldingen blir det enten leiet inn buss fra Flåm til Bergen, eller vi kan ta Flåmsbanen tilbake til Myrdal og toget videre til Bergen eller Oslo derfra.

Vilkår: Se generelle vilkår

Mat: Niste og drikke til fredag må medbringes av hver enkelt. Middag, frokost og nistepakke på hytten er inkludert i turprisen.

Hjemreise: Søndag ettermiddag fra Vassbygdi. Det går buss fra Vassbygdi til Flåm. Derfra er det flere reisealternativer med tog/ buss til Bergen/ Oslo, eller andre steder.  

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste for sommerfjellet .

Pris: Kr. 2900,- for medlemmer, kr 3645,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem . Prisen inkluderer DNT-godkjent turleder, sikkerhetsutstyr, overnatting og 3-rettersmiddag, frokost, nistepakke på hytten. Sikkerhetsutstyr koordineres av turleder. Reise med tog og rutebuss kommer i tillegg. Husk å bestille togbillett i god tid før turen!

Kart: Turkart Aurlandsdalen 1: 50 000. Kartet og annet turutstyr kan kjøpes i turinformasjonen i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Spørsmål: Har du spørsmål om turen kan du kontakte Bergen Turlag på telefon 55335810 eller e-post: post@bergen-turlag.no

Turleder: Turleder tar kontakt i uken før turen (senest torsdag).

(fellestur)


 

 

💖🏳‍🌈 Singeltur for homofile menn gjennom Aurlandsdalen, alder i området rundt 25-40 år 🏳‍🌈💖

Har du lyst å forelske deg i norsk natur i sommer? Prøv storslåtte Aurlandsdalen! Vi starter turen fra Finse. Da får du oppleve den flotte endringen fra karrig og skarpslipt høyfjellsterreng ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Erik Njaastad Bauge