💖🏳‍🌈 Singeltur i Bergsdalen, for lesbiske kvinner i alderen 40-60 år 🏳‍🌈💖

Anbefalt tur for jubileumsåret 2018 – Se flere

Fellestur

Fra dato
9. september kl. 14:30
Til dato
11. september kl. 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Fottur, Fjelltur, Gullhorgabu, Vending, Bergsdalen, Sommertur, Jubileum2018, Singeltur, Hltb
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Fellestur
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene (se kart)

Gullhorgabu-Vending (og kanskje en tur innom Breidablik)

Har du lyst å forelske deg i norsk natur i sommer? Bli med til fantastiske Bergsdalen! Mange melder seg på fellestur i håp om å møte den store kjærligheten. Sjansen kan vel ikke være bedre enn om alle på turen er singel! Dette er turen for deg som er, eller ønsker å bli kjent med single, lesbiske kvinner i aldersområdet 40-60 år uten at dette skal være noen absolutt aldersgrense. 

Vi inviterer til en flott helg i Bergsdalen. Vi skal overnatte på to hytter, og kanskje besøke en tredje, som ligger lett tilgjengelig i nydelig vestlandsnatur. Turen starter ved Småbrekkene og slutter ved Hamlagrøosen

Oppmøtested: Pakeringsplassen til Bergen Maritime Vgs, Vestre Strømkaien. Innkjøring fra nygårdsgaten.
Oppmøtetidspunkt: Fredag 9.september klokken 14.30. Avreise 14.45. Vi kjører private biler til Småbrekkene i bergsdalen. Turleder koordinerer.

Turbeskrivelse
 Fredag: Småbrekkene-Gullhorgabu:
Vi følger militærveien og sti til gullhorgabu der vi lager middag sammen og blir bedre kjent.

Lørdag: Gullhorgabu-Vending
Etter frokost og utvask, følger vi sti mot Vending og tilpasser rutevalget etter turform og vær. På Vending lager vi middag av det vi finner i proviantlageret. Er vi heldige, får vi kanskje muligheten til å kikke på stjernene når kvelden brer sin mørke kappe over Vossafjellene.

Søndag: Vending- Hamlagrøosen
Etter frokost og utvask går turens siste etappe tilbake til bilene ved Hamlagrøosen. Hvis vær og form tilsier det tar vi turen innom Breidablik for å spise lunch og beskue det fantastiske hyttetunet som den tidligere eieren oppførte gjennom en mannsalder med nøysomt arbeid og med stort talent.  

Hjemreise:
Søndag 11 september, rundt 18.00

Mat: Ta med nistepakke til fredagen. Ta med tursnack til hele turen. Brødmat (til frokost/lunsj) må medbringes til hele turen av de som ønsker dette.( Det er knekkebrød i proviantlageret) Ellers er all mat inkludert. Vi bruker mat fra proviantlageret på hyttene.

Utstyr: Se utstyrsliste for sommerfjellet. 

Generelle vilkår: Les generelle vilkår

Pris: Meldlemspris Kr. ,-. Ikke-medlem kr. ,-. Meld deg inn her om du ønsker å bli medlem. Prisen inkluderer Godkjente DNT-turledere, sikkerhetsutstyr, middag, måltider og overnattinger på hytten. Privat transport etter nærmere avtale. 

Kart: Kart og turytstyr kan kjøpes i Tursenteret  i Marken. Rabattert pris for medlemmer. 

💖🏳‍🌈 Singeltur i Bergsdalen, for lesbiske kvinner i alderen 40-60 år 🏳‍🌈💖

Gullhorgabu-Vending (og kanskje en tur innom Breidablik) Har du lyst å forelske deg i norsk natur i sommer? Bli med til fantastiske Bergsdalen! Mange melder seg på fellestur i håp om å ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Åse Øvrestrand
  • Lise Sørfonn
  • Linn Kristin Eidsvik