Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen inviterer til høsttegn-jakt

Fellestur

Dato
21. oktober kl. 17:15 - 18:30
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Fottur, Turbo, Tur, Barn
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
7911
Dette arrangementet er over!

Velkommen til Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen! 

Torsdag 21.oktober er det igjen tid for Turboklubb-tur, og denne kvelden skal vi gå på jakt etter høsttegn. 
 
Vi møtes ved hjertekrysset kl.1715. Her hilser vi på Turbobamsen, samt får utdelt noen "høstnøtter" som vi skal prøve å løse i løpet av kvelden. Vi skal gå en liten tur sammen, nærmere bestemt til bålplassen som ligger langs grusveien halvveis opp mot Nubbevannet. Her blir det bål så sant været tillater det. 
 
Vi tar sikte på å spise kveldsmat ute, så ta med god mat og drikke. Det er også mulighet for å grille pølser, lage osteskiver o.l på bålet. 
 
Fint om hver familie, om mulig, kan ta med seg en vedkubbe til bålet. Penn/blyant, varme klær, sitteunderlag og hodelykt kan også være lurt.

Turledere denne gangen er Gunn-Therese og Ingrid.

Husk å melde på både barn og voksne på turen.

Håper vi sees! Velkommen til høsttur😊

 

 

Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen er en undergruppe av Barnas Turlag (DNT).

Meld deg inn i klubben og se mer informasjon via vår Facebookgruppe.

Turboklubbene er små fritidsklubber i nærmiljøet med fokus på friluftsliv. Målet er å lære barn enkelt og naturvennlig friluftsliv ved å være ute sammen, leke, oppleve, undre, utforske og lære om naturen. Bergen og Hordaland Turlag har i dag 11 ulike Turboklubber med flere på vei. Bli med du også!

INFORMASJON OM DELTAKELSE

Ønsker du å melde på barnet ditt til deltakelse i en eksisterende Turboklubb?  Påmelding skjer direkte til den aktuelle Turboklubben.Link til Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen. Barn som skal være aktive i en Turboklubb må melde seg inn i Barnas Turlag. Barn får selvsagt prøve seg en gang først.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 135,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1295,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her

Vil du være med som turleder? Det er en kjekk og sosial oppgave og kanskje du lærer noen gode triks som du kan ta med deg videre på tur?  

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Hild på 92645413 eller send epost: hild.aase@dnt.no.

Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen inviterer til høsttegn-jakt

Velkommen til Turboklubben Nattlandsfjellet og Sædalen!  Torsdag 21.oktober er det igjen tid for Turboklubb-tur, og denne kvelden skal vi gå på jakt etter høsttegn.    Vi møtes ved hjertekrysset kl.1715. Her ...

Kontaktinformasjon:

  • Gunn-Therese Lund Sørland
  • Tlf. 91130010