Klart det går: Padletrening i bassenget på Krokeide

Fellestur

Dato
25. oktober kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Funksjonshemmede
Turtyper
Fellestur, Padletur, Aktivitet Padling, Turkatalog2020, Turkatalog2020_Tilrettelagt, Lavterskelpadling
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
611
Dette arrangementet er over!

Bergen og Hordaland Turlag ønsker deg velkommen til padleaktivitet som del av prosjektet "Klart det går". Aktiviteten er tilrettelagt for deg med fysisk funksjonsnedsettelse. Vårt mål med å tilby denne aktiviteten er mestring, gode opplevelser og padleglede hos deltakerne.

Oppmøtested: Krokeidesenteret Rehablitering. Adresse: Korsnesvegen 70, 5244 Fana.

Oppmøtetid: Klokken 16:00-18:00 (obs, endret tidspunkt fra opprinnelig kl 18)

Velkommen til innendørs padling i trygge omgivelser i bassenget på Krokeide. Padling innendørs kan være en fin aktivitet i forkant av at man vil prøve å padle utendørs, eller som terping på padleteknikk. Padleinstruktøren legger opp til padling etter deltakernes ønsker, behov og progresjon. Kursholder er utdannet kajakkinstruktør og er trent til å legge opp individualisert trening for padlere med spesielle behov. PS! Bassengstolen på Krokeide er ikke i drift, det vil si at du må komme deg inn og ut av vannet selv. Det er lav bassengkant. Hvis det skulle vise seg at vi ikke finner en tilpasset kajakk eller utstyr kan det hende at det ikke blir padling, og vi vil da notere oss hva som skal til for å tilrettelegge for at du skal kunne bli med en annen gang.

Ta med: Badetøy, håndkle, t- skjorte

Kursinstruktør: Ronny Riise (nr. 916 87 169). Ring Ronny om du har spørsmål til padlingen.

Antall deltakere: Maks 4 deltakere. Påmelding gjøres via rød knapp til høyre på siden. Du kan ta med en venn, familiemedlem eller ledsager dersom du har behov for hjelp til å komme ut i bassenget.

Pris: 200,- per deltaker. (Turlaget har sponset en stor del av deltakeravgiften). PS! Betaling skjer i etterkant av deltakelse. Det vil si at du ikke må betale dersom du blir forhindret, f.eks på grunn av dagsform, sykdom e.l. Vi ønsker på denne måten å senke terskelen for deltakelse. Vi ber om så rask tilbakemelding som mulig dersom du må melde deg av, slik at vi kan følge opp personer på venteliste.

Generelle vilkår Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftstilbud gjennom medlemsskap. 

Takk til Vestland fylkeskommune og Bergen kommune som bidrar økonomisk til at prosjektet er gjennomførbart.

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Ronny Riise