Familietur: Skjærgårdsleir på Erleholmen ( 5-12 år)

Fellestur

Fra dato
2. juli kl. 09:15
Til dato
3. juli kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Båttur, Fisketur
Arrangører
Barnas turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
739
Dette arrangementet er over!

Bli med på Erleholmen hvor vi fisker, setter garn og nyter det gode liv under åpen himmel!

Denne helgen drar vi til Tysnes og utforsker planter, småkryp og fisk og har en øy på 11 mål for oss selv. Vi setter flere garn fra båt, og fiskelykken pleier å være stor. Sammen sløyer vi fisk og tilbereder et deilig gourmet-måltid.

Vi padler i tomannskajakker, ror og mater høner på naboøyen.Standard på hytte og naust er som på en selvbetjeningshytte

Aldersgruppe:  Familietur; voksne med barn 5 til 12 år. 

Oppmøte: Gåsavik Kai, Man må ordne med transport selv. Ta 9.15 fergen fra Halhjem til Våge på Tysnes. Derfra kjører man i ca. 15 minutter til Gåsavik kai, hvor turleder henter dere i egen båt. (Fergetider vil bli oppdatert om det skjer noen endring der)

Retur: Ferge fra Tysnes søndag kl 16.00

Turleder:  Wenche (nr. 930 87 944).

Mat: Alle tar med egen mat til lunsj på lørdag, og frokost på søndag. Man tar også med egen grillmat til lørdag kveld.

Utstyr: Alle må ha egen redningsvest. Se ellers Bergen og Hordaland Turlag sin utstyrsliste for sommerfjellet. Ikke alt av utstyr/bekledning er like relevant, men bruk gjerne denne som utgangspunkt. Turleder tar kontakt 5-7 dager før turen med mer deltajert informasjon. 

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Pris: 
Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 250,- og voksen kr. 550,-. Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 390,- og voksen kr. 950,-

Prisen inkluderer en overnatting, turledelse, fellesutstyr, kajakk, våtdrakter og en fiskemiddag på søndagen. Lunsj og middag (grill) lørdag og frokost søndag må deltakerne selv ordne, og transport betales av den enkelte. 

Aktivitetskortet: På denne turen kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder smittevern og regler for avmelding. På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn.
Smittevern:  Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Aktivitesavdelingen (Linn) i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Wenche Strømme