Friluftsskole på Garnes 2022

Fellestur

Fra dato
27. juni kl. 09:00
Til dato
1. juli kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Friluftsskole, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , Bergen og Omland Friluftsråd
Turområde
Vestlandet
Turkode
7923

Velkommen til masse gøy på Friluftsskolen på Garnes! Vil skal blant annet besøke Norges kanskje minste hest, padle kajakk, bade masse og sove under åpen himmel. Blir du med?

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer/telt om været tillater det. Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Mer informasjon om opplegget kommer fortløpende, og programmet vil mulig endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være noe senere. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Aktivitetskort: På alle våre Friluftsskoler i Bergen kommune kan en bruke aktivitetskortet. Har du ikke aktivitetskort, men har behov for gratis deltakelse så send en e-post til hild.aase@dnt.no/ 926 454 13

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk Skattkammeret i Bergen 

Turledere/Leirledere: 5 stk.
 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Send e-post til hild.aase@dnt.no eller ring meg på tlf. 55 33 58 25/92 64 54 13

Kontaktinformasjon: