Friluftsskole i Agnavika på Stanghelle

Fellestur

Fra dato
4. juli kl. 09:00
Til dato
8. juli kl. 15:00
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Sommerleir, Friluftsskole, Friluftsskolen, Barn,
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Vaksdal Turlag , Bergen og Omland Friluftsråd
Turområde
Vestlandet
Turkode
7935
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å bli med på spennende gårdsbesøk på Bolstad og smake egenprodusert honning? Ellers skal vi padle kajakk med instruktør, leke masse i vann og på land og sove under åpen himmel. Høres ikke dette kjekt ut?

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få nye vennskap! Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer/telt om været tillater det. Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil mulig endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være noe senere på dagen. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Har du behov for gratis plass? Skriv en kort e-post til hild.aase@dnt.no eller ring på 92 64 54 13

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk BUA i Vaksdal

Turledere/Leirledere: 5 stk.

Følg med på våre Facebooksider og hva som skjer av turer og aktiviteter i Bergen og Hordaland Turlag og Vaksdal Turlag

Spørsmål? Send e-post til hild.aase@dnt.no eller ring meg på tlf. 55 33 58 25/92 64 54 13

Kontaktinformasjon: