Avlyst AVLYST - Årets første skitur - Alexander Grieg hytten ved Hamlagrø

Fellestur

Fra dato
22. januar kl. 08:30
Til dato
23. januar kl. 17:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Fellestur, Skitur, Bergsdalen, Vintertur,
Arrangører
Nordhordland Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Bli med på årets første skitur. Vi reiser til Alexander Grieg hytten i Bergsdalen ved Hamlagrø.  Vi satser på lett fin nysnø, eit spesielt vakkert lys, mørket kjem tidleg og gleda med ei koseleg, varm hytte er stor. Hytta er totalrenovert, lett tilgjengelig fra vei og passer utmerket for dagsturer ut fra hytta. Nydelige turmuligheter fra Hamlagrøosen. Vi tilpasser turer til vind og vær og ønsker fra deltakerne. En glimrende mulighet til å starte skisesongen. Og bli nærmere kjent med Turlaget og vårt vintertilbud. 

Oppmøtestad: Knarvik kl 08.30 eller etter nærmere avtale 

Oppmøtetidspunkt: Kl 10.00 på Hamlagrø eller annet sted etter avtale med turlederne. 

Transport: Ved påmelding blir du bedt om å svare på om du kan stille med bil eller treng nokon å sitte på med. Passasjerane vippser sjåfør for drivstoff/slitasje, omlag kr 200 pr person.

Gradering: Turen er for deg som har noko erfaring med å gå fjellskitur med sekk i 4-5 timer, både oppover og nedover. Ring turleder dersom du lurar på om turen er for deg.

Mat: Ta med eigen lunsj til laurdag, det same med evt. snacks og drikke til kvelden. Deltakerne må også ha med mat til frukost og lunsj søndag. Vi lager havregrøt for de som ønsker det til frukost. Turleiarar handlar inn til fellesmiddag. 

Heimreise: Vi planlegg å vere tilbake til Knarvik om lag kl 17:00 søndag. 

UtstyrSjå utstyrsliste for vinterfjellet. Turen går i kupert terreng, og fjellski med stålkant er tilrådd. Breie langrennski kan også nyttast dersom du har god erfaring med dei, helst med sekk, og veit at skoen held deg varm i laussnø. 

Pris: kr  700,- for medlemmar, kr 950 for ikkje-medlemmar. Meld deg inn her om du ønsker medlemskap. 

Generelle vilkår: Les vilkårene ved påmelding.

Kart: Anbefalt Turkart "Kvamskogen og Bergsdalen 1:50 000". Kart og turutstyr kan kjøpes i Tusenteret vårt i Marken. Rabatterte priser for medlemmar. 

 

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Børge Brundtland
  • Knut Espetvedt