Avlyst Kveldsmattur til Knappenfjellet

Dette arrangementet er over!
Avlyst: Denne aktiviteten er dessverre avlyst.

Pakk kveldsmaten i sekken og bli med Barnas Turlag på kveldsmattur. I dag går turen til toppen av Knappenfjellet, en koselig tur med trapper opp til ruiner etter krigen, og flott utsikt.

Oppmøtested/ tilkomst: Parkeringsplassen like nord for Helse Bergen sitt anlegg, Knappentunet i Knappenveien. Rett sør for Knappentjørna.

Oppmøtetid: kl. 17:30

Beskrivelse av turen: 
Vi går opp de gamle trappene til tyskerruinene på toppen av Knappenfjellet. For raske små bein tar turen ca. 20 min på fin sti. På toppen er det fin utsikt over Sotra og Håkonsvern, Grimstad og flyplassen. Her er et eldorado for lek i og rundt ruinene. Vi lager bål i en av kanonstillingene og nyter kveldsmaten der.Turen passer ikke barnevogner eller rullestol.

Kveldsmatturer har vert en fin tradisjon i Barnas Turlag Bergen. Turlederne på disse turene er frivillige i Turlaget og gjør en fantastisk innsats.

Mat: Ta med kveldsmat og drikke til familien din. Husk refleksvest og hodelykt. 

Turledere: Ingrid Nergaard Fjeldstad og Frode Nergaard Fjeldstad (93 09 04 92)

Påmelding:Turen er gratis for alle, men krever påmelding.
Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding. 

Vilkår: Du er selv ansvarlig for å ha lest gjennom våre generelle vilkår i forkant av turen.
På familieturer med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn

Smittevern: Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Barnas Turlag  tlf. 55 30 48 50 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

 

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turledere:

  • Ingrid Nergaard Fjeldstad
  • Frode Nergaard Fjeldstad