KOM DEG UT-DAGEN Vinter, Bergen

Dette arrangementet er over!

Velkommen til KOM DEG UT - dagen, vinteren 2022!
Barnas Turlag Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinterens store KOM DEG UT dagDra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 06. februar! 

Kom deg ut-dagen er Norges nasjonale turdag, med arrangementer over hele landet. Vi inviterer til turer og aktiviteter i nærmiljøet for familier og andre som har lyst til å være med på en fin utedag, og oppfordrer alle til å komme seg ut på tur denne søndagen.

Kom deg ut-dagen er gratis å delta på, men vi oppfordrer alle til å bli medlem i Turlaget. Som medlem er du med å vedlikeholde våre stier, drifte turlagshyttene og støtte vårt viktige naturvernarbeid. Du får også mange gode rabatter. Barn som melder seg inn 5.–6. februar får også gratis Turbobamse. Her kan du melde deg inn

Sted:

Åsane: Kom deg ut dagen, Rolland Kunstgress, krever påmelding.

Alvøen: Kom deg ut dagen, 60 grader nord Alvøskogen, krever påmelding.

Vi henger også opp eventyrposter/naturstiquis på noen uvalgte turmål hvor det er flott å legge søndagsturen sin.

  • Tennebekktjørn i Nipedalen ved stranden
  • Nygårdsparken, øvre del, ved Parkeveien og kafeen
  • Kanadaskogen ved Varden/Hesjaholtet
  • Arboretet, fra parkeringen ved Dalsmyra

Ute på tur i helgen? Bli også med på vår fotokonkurranse: ta bilder og bruk #komdegutbergen så kan du vinne kule premier! Er du ikke på Instagram så kan eventuelt sende bilder til hild.aase@dnt.no.

Nærmiljøturtips til inspirasjon

Hele uken i forkant av søndagens store utedag, vil vi også dele fine turtips i ulike områder i Bergen. Dette deler vi på facebook siden til Bergen og Hordland Turlag og Barnas Turlag Bergen. Kanskje finner du en ny favoritt, for en nærtur i hverdagen eller en lengre tur i helgen. Noen av turene er tilrettelagte turer som passer for rullestolbrukere og vogn

Smittevern: Hold deg hjemme om du er syk. Ha god hånd og hoste hygiene. Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Takk til våre samarbeidspartnere

Vi takker på forhånd våre samarbeidspartnarer for gjennomføring av denne dagen: Fana Sparebank, Eviny Kiwi, Bergens Tidende, Bergen Kommune, Vestland Fylkeskommune.

 

KOM DEG UT-DAGEN Vinter, Bergen

Velkommen til KOM DEG UT - dagen, vinteren 2022! Barnas Turlag Bergen invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinterens store KOM DEG UT dag. Dra med deg hele familien ...

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no