Inneklatring med barn, i Åsane Arena (5 - 12 år)

Fellestur

Dato
18. februar kl. 17:00 - 19:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Klatretur, Barneklatring, Inneklatring, Aktivitetforfamilien
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas Turlag Bergen
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
748

Har du lyst å klatre regelmessig med barna dine, sammen med andre familier? Det har nemlig Barnas Turlag Bergen også lyst til!

Barnas Turlag Bergen inviterer til inneklatring denne vintersesongen, i den nye idrettshallen i Åsane, før vi flytter klatringen ut når det blir vår. Vestveggen i Åsane er Nordens størst klatresenter.

Vi tenker å ha base ved barnerommet, og bytte på hvem som leker/buldrer i barnerommet og hvem som klatrer i autobelayene. En foreldre eller ansvarsperson med brattkort eller topptaukort må være med under hele arrangementet, og er ansvarlig for sitt barn. Vi har ikke innleid innstruktør her. NB! VIKTIG: Fyll ut egenerklæringskjema for hallen på forhånd

Oppmøtested: Åsane Arena. 

Oppmøtetid: Fredag 18.2 kl.17.00. Vi avslutter kl 19.

Utstyr: Har du eget utstyr/sko tar du det med, eventuelt ta med innejoggesko. Barn 0-12 år får leie utstyr gratis i hallen. 

Om aktiviteten: Barnas Turlag ønsker å klatre jevnlig med andre barn og foreldre som klatrer. Det skal være en sosial møteplass hvor vi kan ha det kjekt i klatreveggen smamen. Vi ønsker å klatre inne i vintersesongen, og når det blir vår og fine temperaturer vil vi klatre ute og invitere til større klatreaktiviteter med bading, grilling i fine områder.

Ansvar/sikkerhet: Du er selv ansvarlig for sikkerheten for deg og ditt barn. Detter Som et minimum krevers det at det at du har brattkort eller topptaukort. Dersom du ikke har brattkort vil vi anbefale å sjekke ut: http://www.bergen-klatreklubb.no/Sikkerhet/sikkerhet.php?artid=210

NB! VIKTIG: Fyll ut egenerklæringskjema for hallen på forhånd

Påmelding: Meld på barn og voksen som skal være med/delta
Pris: Gratis for barn som er medlem i DNT. Voksen DNT-medlem kr 90.
Barn ikke-DNTmedlem kr 40, Voksen- ikke DNTmedlem kr 120.

Aktivitetskortet: På turer i Barnas Turlag kan du benytte Aktivitetskortet til Bergen Kommune. Ta kontakt linn.senneset@dnt.no så hjelper jeg med påmelding

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Vilkår: generelle vilkår gjelder for alle vår aktiviteter.
På familieturer/aktiviteter med Barnas Turlag er det turleders og aktivitetsledernes oppgave å legge til rette for turer og aktivitet. Foresatte har til enhver tid ansvar for sine barn.

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig Linn på mail: linn.senneset@dnt.no

Trenger du å låne utstyr? Da kan du kontakte Skattkammeret i Bergen 

 

Inneklatring med barn, i Åsane Arena (5 - 12 år)

Har du lyst å klatre regelmessig med barna dine, sammen med andre familier? Det har nemlig Barnas Turlag Bergen også lyst til! Barnas Turlag Bergen inviterer til inneklatring denne vintersesongen, ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Grethe Lill Erdal