Fjelleir nr. 2 i Bergsdalen (9-12 år)

Arrangement

Fra dato
4. juli kl. 08:00
Til dato
8. juli
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Arrangement, Barneleir, Fjelltur, Hyttetur, Padletur, Bading, Dnt-Skolefri, Bergsdalen
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen
Turområde
Stølsheimen, Bergsdalen og Vossefjellene, Vestlandet (se kart)
Turkode
738

Endelig sommeferie og tid for en uke fullspekket med kule aktiviteter på fjellet, uten foreldre! Bergen og Hordaland Turlag inviterer til fjelleir i Bergsdalen. Her legges tilrette for nye vennskap og ekte friluftsglede. Dette er et tilbud for barn mellom 9 og 12 år.

Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår

Beskrivelse: 

Vi drar til vår flotte, nyrenoverte hytte i Bergsdalen, Alexander Grieg- hytten. Hytten har innlagt vann og strøm, og har dusj og toaletter. I løpet av uken har vi base på hytten, sover litt i lavvo, eller kanskje i hengekøy, drar på fottur i fjellet, fisker, bader, leker i elven og tilbereder digg mat på bål. På kveldene står deltakerne selv for underholdningen og det blir masse bålkos.  

Dette blir knallgøy - bli med på sommerferie på fjellet!

Nærmere informasjon får deltakerne på mail når det nærmer seg. 

Oppmøte:  Mandag 4. juli ca. 8.30, på Bergen Busstasjon. Mer info kommer

Hjemreise: Fredag 8. juli kl 15.00 fra Bergsdalen 

Mat: Mat er inkludert i prisen. 

Påmelding: Påmelding på nett. Vi har begrenset påmelding grunnet covid-19 restriksjoner. Vi håper å kunne åpne for flere deltakere etterhvert. Sett deg på venteliste hvis det er fullt og så vil vi ta kontakt om vi får til å utvide.

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste. Utstyrsliste sendes også ut sammen med infoskriv i forkant av leiren. 
Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Kart: Turkart: "Kvamskogen og Bergsdalen" 1: 50 000. Kartet kan kjøpes i tursenteret i Marken. Rabattert pris for medlemmer.

Pris: Barnemedlem kr. 2 400,-. Barn ikke-medlem kr. 2 540 ,-.  
Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  
Prisen inkluderer transport tur-retur Bergen, deilig mat, overnatting, sikkerhetsutstyr og turledelse.

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune dersom du har fått det. Send epost til linn.senneset@dnt.no, og send med bilde av aktivitetskortet til barnet.

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding. Tenk gjennom at barna er borte fra foreldre/omsorgspersoner 5 dager. Barna må ha psykiske forutsetninger for å være bortreist "alene", samt omgås fremmede og nye mennsker. Deltaker må ha fysiske forutsetninger for å gå en dagstur i ulendt terreng, med sekk.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1320,- Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Linn på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Fjelleir nr. 2 i Bergsdalen (9-12 år)

Endelig sommeferie og tid for en uke fullspekket med kule aktiviteter på fjellet, uten foreldre! Bergen og Hordaland Turlag inviterer til fjelleir i Bergsdalen. Her legges tilrette for nye vennskap ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no