Friluftsskole i Vikjo, Kvinnherad

Fellestur

Fra dato
4. juli kl. 09:00
Til dato
8. juli kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Friluftsskole, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , Kvinnherad Turlag , Friluftsrådet Vest , Kvinnherad Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
7925

Velkommen til Friluftsskolen i Vikjo!

Vi skal blant annet bade masse, padle kajakk med instruktør, ta selfies med alpakka og sove under åpen himmel. Blir du med? 

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. Du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet ha spennende aktiviteter og etablere nye vennskap.  Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer/telt om været tillater det. Dette blir veldig kjekt så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være noe senere på dagen. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. Det vilstort sett være oppmøte ved friluftsområdet i Vikjo, men det er også lagt inn at de skal møtes i Rosendal noen av dagene. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Besøk BUA i Kvinnherad

Turledere/Leirledere: 5 stk.
Påmelding: innen 1. juni til BHT via våre nettsider 

Følg gjerne med på Facebook om hva som skjer i Bergen og Hordaland Turlag og Kvinnherad Turlag

Spørsmål? Send e-post til hild.aase@dnt.no eller ring meg på tlf. 55 33 58 25/92 64 54 13

Kontaktinformasjon: