Friluftsskole på Håøy

Fellestur

Fra dato
27. juni kl. 09:00
Til dato
1. juli kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Friluftsskole, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , Nordhordland Turlag , Bergen og Omland Friluftsråd
Turområde
Vestlandet
Turkode
7924

Velkommen til Friluftsskolen på Håøy på Flatøy!

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få vennskap som varer! Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer/telt om været tillater det. Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

For at denne aktiviteten skal være trygg for deg som deltaker og for våre leirledere jobber vi nå med praktiske tilretteleggingstiltak. Vi begrenser gruppestørrelsen, barna tar med egen matpakke og vi unngår å dele på utstyr. Mer informasjon kommer fortløpende, og programmet vil mulig endre seg underveis. Det oppfordres egen transport til og fra. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være noe senere. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Aktivitetskort: På denne turen kan du bruke aktivitetskort fra Bergen kommune. Les mer om aktivitetskortet her   

Gratis deltakelse: Har du behov for gratis deltakelse kan du sende en e-post til hild.aase@dnt.no 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr?Besøk BUA på Frekhaug

Turledere/Leirledere: 5 stk.
 

Følg gjerne med på hva som skjer på Facebook-sidene våre i Bergen og Hordaland Turlag og i Nordhordland Turlag?

Spørsmål om Friluftsskolene? Send e-post til hild.aase@dnt.no eller ring meg på tlf. 55 33 58 25/92 64 54 13

Kontaktinformasjon: