Friluftsskole ved Husavatnet på Osterøy

Fellestur

Fra dato
1. august kl. 09:00
Til dato
5. august kl. 15:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Barn
Turtyper
Fellestur, , Barn, Friluftsskolen, Friluftsskole, Sommerleir
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , Osterøy Turlag , Bergen og Omland Friluftsråd
Turområde
Vestlandet
Turkode
7939

Velkommen til Friluftsskolen ved idylliske Husavatnet!

Vi skal blant annet være med å høste grønnsaker og besøke dyr, padle kajakk med instruktør og sove i hengekøye. Vil du bli med?

Friluftsskolen er et ferietilbud på dagtid i nærmiljøet for barn i alderen 10-13 år. I samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd vil du som deltaker på Friluftsskolen få haugevis med kjekke opplevelser sammen med andre barn. Vi skal blant annet bli kjent med allemannsretten, få grunnleggende kartforståelse, ha spennende aktiviteter og få nye vennskap! Vi legger opp til en overnatting i hengekøyer/telt om været tillater det. Dette blir supergøy så det er bare å melde seg på! 

Målet med Friluftsskolen er å gi deltakerne en god start på sommerferien gjennom lek og det å være ute sammen med andre barn gi et godt grunnlag for å øke videre interesse for friluftsliv. Friluftsskolen går over 5 dager og er åpen for alle mellom 10 og 13 år. 

Program: Det vil bli sendt ut e-post med informasjon til alle foreldre i forkant av leiren med oppmøte tid og sted. Blir det overnatting legges dette til torsdag til fredag og da vil oppøte torsdagen være noe senere. Da vil også fredagen blir kortere og avsluttes etter frokost og rydding. Dette vil dere få mer informasjon om når det nærmer seg. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her. Medlemsskapet er personlig. Barn skal ikke meldes på med voksnes medlemsnummer. Husk også å oppgi medlemsnummer hvis du melder på flere (trinn 2 i påmeldingen).  

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding.

Utstyr: Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt så hjelper vi med dette. 

Har du behov for gratis deltakelse? Send en e-post til hild.aase@dnt.no

Turledere/Leirledere: 5 stk.
 

Følg gjerne med på alt som skjer av turer og aktiviteter på Facebooksiden til Bergen og Hordaland Turlag eller Osterøy Turlag

Spørsmål? Send e-post til hild.aase@dnt.no eller ring meg på tlf. 55 33 58 25/92 64 54 13

Kontaktinformasjon: