Fast opphold på Alexander Grieghytten, Påsken 2022

Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag viderefører tradisjonen og tilbyr også i 2022 våre medlemmer fast opphold på Alexander Grieghytten i påskeferien. Hytten, som ligger flott til i Bergsdalen, har innlagt vann og strøm, og er perfekt for familier som vil på hyttetur i et familievennlig skiterreng.  Alexander Grieghytten er nyoppusset.

Fast opphold på AG-hytten er et uorganisert tilbud til familier som i all hovedsak ønsker å styre løpet selv, og familiene bringer selv med sin egen mat. Det vil være veiledere tilstede som hyttevakter hele perioden, og disse kan også komme med forslag til aktiviteter.

Påsken deles inn i to perioder, og man velger enten del 1 (fred 8. april - ons 13.april), eller del 2 (ons 13. april - mand 18. april). Vi leker i snøen, går på ski, spiller spill og koser oss masse i dette perfekte området å tilbringe tid sammen med familien sin. Blir dere med å leker med oss i påsken? 

Påmelding: Skal være skriftlig og sendes via e-post til: linn.senneset@dnt.no. Når man melder seg på er det viktig at man spesifiserer:

- Fullt navn og fødselsdato på alle påmeldte

- Hvilken del av påsken man ønsker å melde seg på  

- Antall voksne og antall barn

- Mobil-/tlfnr. og adresse

- Oppgi medlemsnummer på alle påmeldte  

Både barn og voksne  være medlem i Bergen og Hordaland Turlag.  

Avmelding må gjøres skriftlig. 

Mat: Alle tar med seg egen mat.  

Utstyr: Se Turlagets utstyrsliste til vinter Ikke alt av utstyr er like relevant, men bruk listen som et utgangspunkt.Trenger du å låne utstyr? Ta kontakt med Skattkammeret i Bergen

Pris del 1: 

Pris voksen (seng): 1450,- (kr 290,- per natt)

Pris barn (seng): Gratis

Pris del 2

Pris voksen (seng): 1450,- (kr 290,- per natt)

Pris barn (seng): Gratis

Det gis ikke reduksjon i pris selv om man velger å ikke delta i hele perioden. 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår når du melder deg på 

Smittevern: Vi forholder oss til DNT smittevernsinstruks for aktivitet, les mer her og under generelle vilkår. Alle tar med sin egen antibac. 

Etter skriftlig påmelding vil faktura bli tilsendt sammen med annen viktig informasjon. Ved fast opphold gjelder de samme ordensreglene som på våre selvbetjente hytter, blant annet at man vasker hytten ved endt opphold.

Kart: Turkart: Voss- Bergsdalen 1:50 000. Kartet kan kjøpes i Tursenteret i Marken Rabattert pris for medlemmer. 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål?  Ring Barne- og nærmiljøansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, på tlf. 55 33 58 27 eller send epost: linn.senneset@dnt.no

Kontaktinformasjon:

  • Barnas Turlag Bergen
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no