DNT tilrettelagt: FTU tur for barn, ungdom og unge voksne ved Nesvatnet

Dette arrangementet er over!

Velkommen til FTU: tilrettelagt friluftsliv for barn og unge i 2022!

Nordhordland Turlag har i 2021 startet en friluftslivgruppe for barn og unge og unge voksne som har behov for et bedre tilrettelagt aktivitetstilbud der mestring og sosialt samvær vil stå i fokus. 

En gang i måneden vil det bli arrangert korte turer og ulike tilrettelagte aktiviteter.

Det vil være turledere fra Nordhordland Turlag, DNT tilrettelagt gruppen med, men alle deltagerne må ha med seg ledsagere, og vi ønsker også andre familiemedlemmer (søsken/besteforeldre etc.) velkomne til å delta. 

Vi har gleden av å invitere til januartur på Manger, onsdag 26 januar, ved Nesvatnet . Turen og aktiviteten er rullestol vennlig for både manuell og elektrisk rullestol.

Dette blir en fin vintertur med bål og noe varmt å drikke, grøt eller pølser til alle deltagere ved slutten av turen.

 

Arrangementet starter kl 17.30 og varer ca 2 timer. 

Dato: 26 januar, onsdag.

Oppmøte: Nesvatnet. En kan parkere ved Radøyhallen.

Pris: Arrangementet er gratis, men vi trenger påmelding. Påmelding på sms til Reidun Dragøy på tlf. 95823251 eller her på nett. Trykk på den røde knappen : Meld deg på!

Utstyr og bekledning: Det kan være både kaldt og vått Manger i januar, så kle dere etter vær og forhold. Ta gjerne med bålpinnen som dere fikk utdelt sist og DNT tilrettelagt T-shirt.

 

Vi ser frem til en hyggelig Januartur med FTU i Nordhordland Turlag. 

DNT tilrettelagt: Janne Merete Risnes, Inger Myking, Marianne H, Kristin Rikstad og Turleder Reidun Dragøy og Tanja Resink