KOM DEG UT-DAGEN, i Åsane

Dette arrangementet er over!

Velkommen til Kom deg ut dagen på Rolland, Åsane! Bergen og Hordaland Turlag invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinterens store KOM DEG UT dag. Dra med deg hele familien og KOM DEG UT søndag 06. februar! 

Vi lager god stemning med ulike lavterskel aktiviteter for barn og barnefamilier. Det er ikke mulig å være med uten å melde seg på. 

Hver enkelt deltaker/familie organiserer seg selv. Man sjekker inn ved start-punktet og får utdelt kart, oppgaveark og informasjon.

Det er tilrettelagt for to rundturer. En kort rundtur som passer for barnevogner, sykler og rullestolbrukere med asfaltert gangvei samt en rundtur i skogen på sti som passer for småbarn og oppover. Man kan bruke så lang tid man trenger. Det vil være oppgaver underveis på bemannede poster i tillegg til spørsmålsark man finner langs de to rutene.

Ved start/målområdet vil det være tre ulike bål man kan samles rundt etter de gjeldene smittevernsregler. Her kan man grille pølser og varme seg. Turbo kommer på besøk og deler ut fine premier til barna.

Hvor: Rolland, Oppmøte ved "Andedammen" bak Rolland kunstgress

Når: Søndag 6. februar mellom kl. 11:00 og 14:00

Parkering: ved Rolland Legesenter

Målgruppe: Alle som vil være ute, opplegg tilpasset barnefamilier

Husk: Ta med klær etter været, sitteunderlag, matpakke og drikke

Smitteverntiltak

Det er ikke mulig å delta på arrangementet uten påmelding. Deltakelse på våre arrangement forutsetter at du som deltaker er frisk, ikke har symptomer på luftveisinfeksjon og ikke er i karantene. Hver enkelt familie har med seg egen håndsprit og ivaretar god håndhygiene og tar selv ansvar for å holde avstand til andre.
Alle deltakere på aktiviteter plikter å å følge de de regler som til enhver tid er gjeldende: Smittvernregler i Bergen  

Litt om Kom deg ut-dagen

Dette er et årlig arrangement som gjennomføres to ganger i året, februar og september. Formålet er å inspirere alle til å gjennomføre en tur ute. Det gjennomføres lavterskelarrangementer over hele landet disse to dagene.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ta kontakt med barne og nærmiljøansvarlig på aktivitesavdelingen i Bergen og Hordaland Turlag på tlfnr. 55 33 58 27 eller Tursenteret tlf: 55 33 58 10, eller send epost: linn.senneset@dnt.no.

Takk til våre samarbeidspartnere

Vi takker på forhånd våre samarbeidspartnarer for gjennomføring av denne dagen: Fana Sparebank, Eviny, Kiwi, Bergens Tidende, Bergen Kommune, Vestland Fylkeskommune.

 

KOM DEG UT-DAGEN, i Åsane

Velkommen til Kom deg ut dagen på Rolland, Åsane! Bergen og Hordaland Turlag invitererer ALLE små og store, to- og firbeinte til vinterens store KOM DEG UT dag. Dra med deg hele ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Linn Senneset
  • Anette Kristiansen