Padlekurs NPF Grunnkurs hav

Kurs

Fra dato
1. oktober kl. 09:45
Til dato
2. oktober kl. 16:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne
Turtyper
Kurs, Padlekurs, Kajakk, Padling, Hav, Grunnkurs, Sjø, Kajakkpadling, Havpadling
Arrangør
Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)
Turkode
452

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk, samt redning og sikkerhet på sjøen. Vi samarbeider med Riise friluftsliv (God Tur) i gjennomføringen av dette kurset. Gjør deg klar til to fine og lærerike dager i det våte element! 

Oppmøtested: Riise Friluftsliv (God Tur), Sandviksveien 62G, 5035 Bergen 

Oppmøtetid: Kl 09.45

Aldersgrense: 16 

Turbeskrivelse: Dette er kurset alle nybegynnere bør ta før man legger ut på tur på egen hånd, eller kurset for den mer erfarne padleren for å få mer innsikt i kajakkteknikk. På pensumlista står effektive framdriftstak, manøveringsteknikker og kameratredning. Vi prøver å gjennomføre all undervisning på vann, så gjør deg klar for to fulle dager med kajakkpadling! Alle får utstedt våttkort etter endt kurs. 
 
Riise Friluftsliv har lang erfaring med kajakkurs, guiding og friluftsopplevelser! De har hyggelige og erfarne instruktører som er kjent for alltid å skape en god stemning. Alle er utdannet av NPF, BCU eller tilsvarende. 

Lørdag: Kurset varer fra kl 10-18. 

Søndag: Kurset varer fra kl 10-18.  

Mat: Alle deltakere bringer med egen mat og drikke  

Utstyr: Alt kajakkutstyr (inkl våtdrakt) er inkludert i prisen, bortsett fra hansker og hette. Husk å ta med tørre og varme klær. Det anbefales å ha på ullundertøy under våtdrakten.  

Pris: kr 2800,- for medlemmer, kr 3500,- for ikke-medlemmer. Meld deg inn her dersom du ikke er medlem. Sikkerhetsutstyr koordineres av instruktører. Inkludert i prisen er leie av utstyr, instruktør, turledelse, reise t/r Bergen - turområde begge dager.  

Generelle vilkår gjelder ved påmelding.

Padlekurs NPF Grunnkurs hav

De av dere som alltid har drømt om å mestre kajakkens egenskaper har nå en gylden sjanse. Dette kurset følger kursstigen til Norges Padleforbund (NPF). Her lærer du grunnleggende padleteknikk, ...

Kontaktinformasjon:

  • Bergen og Hordaland Turlag
  • Tlf. 55335810
  • E-post: bht@dnt.no

Turleder:

  • Ronny Riise