Mesternes Mester i Alvøskogen

Arrangement

Dato
4. september kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Komdegut
Arrangører
Bergen og Hordaland Turlag, Barnas turlag Bergen , DNT ung Bergen , Mathopen Idrettsskole , Kjøkkelvik håndballklubb
Turområde
Byfjellene i Bergen (se kart)

Søndag 4. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole, Lions Laksevåg, Godvik Sjøspeidere, Røde Kors Laksevåg og Olsvik Idrettslag til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag.  Alle lag starter til forskjellig tidspunkt, så registrer hvilket tidspunkt dere ønsker å starte.  Øvelsene i Alvøskogen er inspirert av Mesternes Mester på TV.

Alle kan delta, uansett alder. Det er mulig å stille reine barnelag, reine ungdomslag, reine voksen lag eller blanding med både voksne, barn og ungdom :-)

Maks antall deltagere er 200, men er det fullt sett deg på venteliste. Det blir ofte ledig plass når det nærmer seg.  Alle som er med som deltagere kan foreslå øvelse.  Det blir premie til de som foreslår en øvelse som vi velger å bruke i Mesternes Mester. Øvelse kan foreslås her: Foreslå øvelse.  Laget som vinner får navn inngravert på vandrepokalen, og får ha vandrepokal hos seg fram til neste arrangement gjennomføres.  Da går den videre til neste vinnerlag.  Det blir også kåret beste lagnavn, beste lagsamarbeid og artigste klesstil.

Start blir i Alvøskogen mellom kl. 10.00-12.00 Varighet ca. 3-4 timer

OBS: Ved påmelding skal dere få bekreftelse på mail.  Hvis dere ikke får bekreftelse på mail er dere ikke registrert påmeldt.  Ta kontakt hvis dere har utfordringer med påmelding.

Vi trenger frivillige til å hjelpe til ved aktiviteter og grilling, så hvis det er noen som har mulighet til å hjelpe til, enten ungdommer, foreldre eller besteforeldre, er vi veldig glad for dette :-) Ta isåfall kontakt med Trude på telefon 91 75 54 45 eller på mail til trude.iversen@dnt.no eller meld dere som frivillig til arrangementet her: Meld deg som frivillig til Mesternes Mester 4. september 

Mesternes Mester i Alvøskogen

Søndag 4. september inviterer Turlaget i samarbeid med Mathopen Idrettsskole, Lions Laksevåg, Godvik Sjøspeidere, Røde Kors Laksevåg og Olsvik Idrettslag til Mesternes Mester i Alvøskogen. Det kan være 3-5 deltagere per lag.  Alle lag ...

Kontaktinformasjon: