Friluftsaktiviteter i Bjørndalspollen, GRATIS (13-15 år)

DNT Ung i Bergen Vest og Askøy har forskjellige friluftsaktviteter for ungdom 13-15 år.  Vi møtes ofte i Bjørndalspollen, på Loddefjord terminal eller på Storavatnet terminal. Vi møtes omtrent en gang i måneden. 

Datoene er som er satt opp nå er kun foreløpige og vil endre seg.

Vi har forskjellige aktiviteter fra gang til gang. Denne planen kommer etterhvert, men i august og september blir det nok trolig vannaktiviteter. Typiske aktiviteter vi har er kajakk, padlebrett, bading, mat på bål, klatring, hodelykttur etc. 


Sted: Bjørndalspollen (gjennom undergrunn fra Bjørndalsbakken, 5 min gange fra Vestkanten)
Tid: kl. 17.30 - 21.00
Pris: Gratis å delta

Alder: 13-15 år (ungdom )

OBS: Du skal få en bekreftelse på epost når du melder deg på. Hvis du ikke gjør det, send en email til trude.iversen@dnt.no eller melding på 91755445, så får vi meldt deg på. Hvis du syns det er vanskelig å melde deg på kan du også sende en melding på email eller sms, eller du kan ringe :-)

Kart: Link til kart
Vilkår: Se generelle vilkår

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 140,- for et helt år, ungdom koster 330,-. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1325-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Velkommen med på tur!

Arrangementet er sponset av MOLA stiftelsen.

 

Kontaktinformasjon: