Til Topps Bergen: Lørdagstur til Løvstakken **OBS - endret tur**

Fellestur

Dato
13. august kl. 10:30 - 15:30
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Språktrening
Arrangører
Til Topps Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turkode
615
Dette arrangementet er over!

Har du lyst til å gå på tur, øve på å snakke norsk, få et større nettverk og samtidig bli bedre kjent i byen vår? Da bør du bli med oss på tur!

I turprogrammet vårt for høsten 2022, står det at vi skal gå korona-løypen i Arna den 13.august. Grunnet forfall/sykdom i ledergruppen, må vi omdirigere turen til Løvstakken. Dette er en flott, bynær tur med nydelig utsikt - og vi håper på godt oppmøte!

Trasé: Vi går via Løvstien, Melkeplassen, Kløvsteinen, Løvstakkens topp og lysløypen, ned til Solheimsviken, og så tilbake til sentrum.

Turbeskrivelse:Vi starter fra Den Blå Steinen, går over Puddefjordsbroen, og beveger oss rolig opp mot toppen av Løvstakken på 479 m.o.h. Der står en av de fineste varden på byfjellene. Varden er fagmessig murt i gråstein med fuger, måler 2X2X3,5 meter med en vindviser av smijern på toppen. Her tar vi oss en god pause og nyter medbragt mat og drikke, før vi vandrer nedover igjen tilbake til byen. Vi er tilbake i sentrum seinest 15.30.

Oppmøte: Den Blå Steinen

Turledere: Lotte og Anne Lise

Stigning: 477 m.o.h

Distanse: 10 km

Varighet: 5t

Vanskelighetsgrad: Middels

Ta kontakt om du har spørsmål til vanskelighetsgraden på turen.

Ta med: Gode sko med ankelstøtte, drikke, mat, og snacks. Ta også med vann - eller vindtette klær, da det alltid blåser på toppene. Ta gjerne med en ekstra fleece, og et pannebånd eller lue.

Pris: Gratis

Vi gleder oss til å gå på tur med dere

Turhilsen fra Anne Lise og Lotte

 

Vilkår: Les generelle vilkår som gjelder for deltakelse på alle turene til Bergen og Hordaland Turlag, uavhengig om det er påmelding eller ikke.

Følg oss på Facebook

Følg oss på Instagram.

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne Charlotte Valaker Bruheim
  • Anne Lise Sæthre