FLYTTA DATO TIL 19.11 Familietur: Julestemning på Træet

Fellestur

Fra dato
26. november 2016
Til dato
27. november 2016
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, , Hyttetur
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet (se kart)
Turkode
754
Dette arrangementet er over!
Barnas Turlag inviterer til julestemningstur til Træet. Vi koser oss med kjempekoselig juleverksted utover dagen, og leker ute i nærområdet rundt Træet. Dette er den optimale turen for å komme i julemodus.

OppmøtestedØyrane Torg  (Arna).
Oppmøtetid: Lørdag kl. 09.00. Vi drar i privatbiler. Skriv i kommentarfeltet om du disponerer bil. Oppgjør må gjøres internt.
Vi drar til Osterøy lørdag morgen i privatbiler og koser oss med juleforberedelser og julestemning hele helgen. Selvsagt blir det tur og uteaktiviteter også, og vi håper Kong Vinter står oss bi med snø å leke i! Ta med akebrett og ski om det er føre til det.

 

 

Utstyr: Se turlagets utstyrsliste. Viktig å ta med hodelykt.

 

Mat: Alle tar med egen mat til frokost søndag, og lunsj lørdag og søndag. Inkludert i prisen er middag på lørdag, dette ordner turlederen. 

 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

 

Pris: 
Medlemspris for barn (0-12 år) kr. 60,- og voksen kr. 350,- .

Ikke-medlemspris for barn (0-12 år) kr. 200,- og voksen kr. 950,-.

 

Prisen inkluderer én overnatting, én middag og turledelse, samt materiell til juleverksted. Frokost/lunsj må deltakerne selv ordne, og transport betales av den enkelte. Medlemsskapet er personlig. dvs at alle i familien må ha sitt eget medlemsskap.

 

På tur med Barnas Turlag Bergen - noen kjøreregler:

  • Turlederne er med som frivillige og fungerer som veivisere og tilretteleggere av aktiviteter for deltakerne.
  • Dere som er voksne deltakere har ansvar for egne barn under hele turen. Alle må også være med å ta i et tak med matlaging, vedbæring, vannhenting, oppvask, fyring i ovnene, rydding etter seg selv osv, og vask av hytten før avreise.

Kart: Tur- og aktivitetskart Osterøy. Kartet kan kjøpes i turinformasjonen i Marken . Rabattert pris for medlemmer.

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 120,- for et helt år. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

 

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

 

Spørsmål? Ring Barne- og ungdomsansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Sigrid, på tlfnr. 55 33 58 15 eller send epost: sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

FLYTTA DATO TIL 19.11 Familietur: Julestemning på Træet

Barnas Turlag inviterer til julestemningstur til Træet. Vi koser oss med kjempekoselig juleverksted utover dagen, og leker ute i nærområdet rundt Træet. Dette er den optimale turen for å komme ...

Kontaktinformasjon: