Familietur: Klatreparken Høyt & Lavt (5 - 12 år)

Fellestur

Dato
23. april 2017 kl. 10:00 - 16:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn
Turtyper
Fellestur, Klatretur,
Arrangører
Barnas Turlag Bergen, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Vestlandet
Turkode
719
Dette arrangementet er over!

Barnas Turlag Bergen tar turen til klatreparken i Fana. Med utsikt til Ulriken, Løvstakken og Rundemanen har du nå mulighet til å besøke vestlandets største klatrepark. Du får sjansen til å prøve deg på spennende klatreløyper, mange hinder og zip-lines - tør du? Bli med da vel!

Oppmøtested: Osvegen 141 ved parkering.

Oppmøtetid: Søndag 23. april kl. 10:00.

Arrangementet slutter senest kl. 16:00. 

Klatreparken: Alle går gjennom obligatorisk opplæring før man fortsetter ut i løypene, som er fargekodet etter vanskelighetsgrad. Løypene har en start og en avslutning. Flere av løypene starter i tårnet ved hovedbygget. Totalt 8 løyper, 115 hindre og 20 zip-liner. Løypene har krav til høyde, f.eks krever de blå og røde at man må være over 140 cm høy. Barn under 6 år må ha følge av ansvarlig voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha følge av ansvarlig voksen i blå og rød løype. Det er viktig at du skriver høyde på deltaker i kommentarfeltet.

Dette arrangementet er for barn fra 5 - 12 år.

Egenerklæring: Alle som skal klatre i parken skal fylle ut og levere egenerklæring. Det anbefales at dette gjøres på nettet før man ankommer - da sparer du tid. Det er mulig å fylle ut ved ankomst også.

Bekledning: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varme av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Det kan være gunstig å ha med en sekk med ekstra tøy. Joggesko eller tursko med god såle er å foretrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner, ha litt lett regntøy og hansker med i sekken. Vær obs på at det er kvae i trærne. Hettegensere med løse snorer anbefales ikke.

Mat: Deltakere kan ta med niste selv dersom de ønsker det.

Ansvarlige voksne fra Barnas Turlag Bergen: Morten (nr. 47 70 82 71)

Pris: 

Medlemspris for barn kr. 90,-. og voksen kr. 260,- .

Ikke-medlemspris for barn kr. 100,- og voksen kr. 310,-.

Prisen inkluderer inngangsbilletten (grupperabatt), transport må betales av den enkelte. 

Vilkår: NB! Les generelle vilkår før du melder deg på, særlig hva gjelder regler for avmelding

 

Støtt Bergen og Hordaland Turlag sine tur- og friluftslivtilbud gjennom medlemsskap: Medlemsskap for barn (0 - 12 år) koster bare kr. 125,- for et helt år. Man kan også melde inn hele familien til en samlet pris på 1200,-. Les mer om medlemsskap i DNT/Bergen og Hordaland Turlag her.

Ønsker du å følge med på hva som skjer i Barnas Turlag Bergen? Lik oss gjerne på Facebook!

Spørsmål? Ring adm.ansvarlig i Bergen og Hordaland Turlag, Sigrid, på tlfnr. 55 33 58 15 eller send epost: sigrid.kvaale.myksvoll(at)dnt.no

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Morten Andresen