Onsdagstur: Fauskanger - Bekkenes

Fellestur

Dato
25. mars kl. 19:00 - 21:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer for
Alle
Turtyper
Fellestur, Fottur, Nærtur, Hverdagstur, Askøyturlag, Onsdagstur
Arrangører
Askøy Turlag, Bergen og Hordaland Turlag
Turområde
Nordhordland (se kart)

Ønsker du å bli kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Vi anbefaler deg å stille på våre onsdagsturer. Turene varer i 1,5-3 timer og går alle i rolig tempo. Velkommen på tur.

Oppmøtested og tid: Gamle skolen på Fauskanger kl 1900.

Varighet: ca 2 timer i rolig tempo.

Turrute: Fauskanger - Bekkenes, rundt Storevatnet/øst

Beskrivelse av turen: 

Vi møtes ved den  gamle skolen Fauskanger . Den ligger til venstre ved hovedveien  like før det lysregulerte stykket - 2 gamle hvite trebygninger. 

Vi følger hovedveien sydover og tar av mot Lille Fauskanger. Her møter vi traseen til Askøy langs. Denne følger vi mot Bekkeneset. Her tar vi av fra ruten og følger sti øst  mot Storavatnet. Vi går rundt dette til utgangspunktet. Turen går både fjell og bløte partier, men er en opplevelse med lav sol i vest. Vi setter oss ned  og nyter utsikten og det vi måtte ha med oss

Utstyr: Det er stedvis veldig vått, så ta på godt skotøy, og kle deg etter været.  Det kan være lurt med hodelykt, og muligens også brodder.

Pris: Gratis både for medlemmer og ikke-medlemmer. Ingen påmelding heller, bare å møte opp. Men vi håper du vil støtte våre aktiviteter med medlemsskap.  Les mer om medlemskap og meld deg inn her.  

Vilkår: Bergen og Hordaland turlags Generelle vilkår gjelder også for Askøy Turlag. 

Parkering: Gamle skolen på Fauskanger.

OBS! Vi gjør oppmerksom på at turprogrammet settes opp lang tid i forveien. Det kan derfor bli endringer i turleder-bemanningen som gjør at turen må flyttes til en annen dato eller avlyses. Vi vil naturligvis gjøre vårt beste for å unngå endringer i oppsatt program. Det vil til enhver tid være programmet på nettsidene som er det gjeldende.

Turleder Nils Steinar telefon 906 53 018

Onsdagstur: Fauskanger - Bekkenes

Ønsker du å bli kjent på Askøy? Vil du gå på tur sammen med andre? Vi anbefaler deg å stille på våre onsdagsturer. Turene varer i 1,5-3 timer og går ...

Kontaktinformasjon:

Turleder:

  • Nils Steinar Berg-Olsen