Klar for et nytt turår?

Foto: André Marton Pedersen

Barnas Turlag har planlagt noen flotte turer som nettopp DU og din familie kan bli med på i 2018. På menyen står alt fra familieyoga og hytteturer til fjelleir og kanotur. Vi ser frem til et fantastisk turår. Og visste du at DNT fyller hele 150 år neste år? Dette feirer Barnas Turlag med utebursdag og jubileumstur. Hurra! 

Nytt år, nye muligheter sies det. Kanskje du og din familie har lyst å prøve noe nytt sammen med oss? Bli med oss på tur i det nye året. Våre flinke turledere og frivillige har planlagt et fantastisk flott turprogram for 2018. Har dere vært med oss på tur før? Vi håper dere har lyst å bli med oss igjen. 

Mangfoldig turprogram

Det er satt opp et mangfoldig turprogram for det neste året. Vinter er tiden for å utforske vinterfjellet, leke og kose seg i snøen. I vintermånedene drar vi på skiturer, prøver hundekjøring og leker oss i snøen. Vi har familiematkurs, fast opphold på Alexander Grieg hytten, Kom deg- ut dag og kveldsmattur andre onsdag i måneden. 

Etterhvert som sommeren nærmer seg og solen varmer opp vinterrøde kinn har vi flere spennende turer på programmet. Det blir skjærgårdsleir, teltturer, jubileumsfeiring og en tur til klatreparken. Når sommerferien står for døren er det klart for de populære leirene våre: Fjelleir og Turbouke. Hva med å sikre seg en plass allerede nå? 

Høsten byr på de fineste turmånedene. Ingenting passer da bedre enn å pakke sekken og dra på fisketur i høstfjellet på en av DNT sine flotte hytter. Og med oss kan du gjøre nettopp dette! 

Når nettene blir lange og kulda senker inn.... Vel, da kan dere bli med oss på Juleverksted til Alexander Grieg. Vi garanterer julestemning med eller uten snø. 

Finn din tur her.

Faste tilbud

Våre faste hverdagsturer er kjernen i turtilbudet. Hver andre onsdag arrangeres det kveldsmattur i ulike bydeler. Noen ganger er det to turer samtidig, men i ulike deler av byen. Kom deg- ut dagen arrangeres som alltid både på vinter og høst (21. januar og 02. september). 

Er du i permisjon? Vårt trilleturlag går turer sammen hver onsdag kl. 10:30 ulike steder i Bergen, og er et populært tilbud blant småbarnsforeldre. 


Barnas Turlag ser frem til et nytt turår! Velkommen på tur. 


Turbo er også med på turen. Glade barn på skitur.
Turbo er også med på turen. Glade barn på skitur. Foto: Guro Øvsthus

Annonse