Opptur onsdag 6.mai

OPPTUR onsdag 6.mai 2015
OPPTUR onsdag 6.mai 2015

Onsdag 6.mai er det igjen duket for OPPTUR. 11 år på rad har det vært arrangert Opptur i Bergen, og i år skal rundt 3.500 8.klassinger ut i vårsola på Byfjellene. I fylket er over 5000 ungdommer påmeldt marsjen! Tradisjon tro er det meldt sol og fint vårvær, og vi gleder oss til vårens vakreste eventyr for alle 8.klassingene!

Traseen i år er lagt noe om, grunnet

vedlikeholdsarbeid på Rundemansvegen

. Oppturerne starter som vanlig i Marken, og går opp Skredderdalen. Videre tar deltagerene til venstre/nordover og møter første klippepost i krysset Sandviksfjellet/Storediket.

Videre går traseen på gruseveien sørover langs Storediket mot Brushytten. Andre klippepost (normalt Rundemannen) blir i år på Brushytten. Videre fra Brushytten går traseen som normalt ned mot Fløyen. Like før Fløysletten, i krysset Fløyen/Tippetue er tredje og siste klippepost. Herfra går turen til Marken via Tippetue, og i Marken venter velfortjent premie!

BLI MED PÅ OPPTUR-KONKURRANSEN- VINN KLASSETUR!

Viking Footwear inviterer til OPPTUR - konkurranse der premien er støtte til en klassetur i regi av DNT.

Viking Footwear bidrar med 50.000 kroner til en klassetur - I tillegg får alle i klassen hvert sitt skopar fra Viking!

·         Lag en film eller en billedkavalkade fra deres OPPTUR. Filmen kan bestå av en rekke med stillbilder med og uten musikk – eller           reelle filmopptak

·         Lengde på film – maks 2 minutter

·         Fotoalbum: maks 20 bilder i et album –bildene må være tatt av forskjellige elever i klassen

·         Bidrag sendes til konkurranse@vikingfootwear.com innen onsdag 13. mai 2015

Lever startkortet etter endt tur og bli med i trekningen av en overnatting inkludert transport for hele klassen din på Alexander Grieghytten i Bergsdalen eller Træet Gård på Osterøy.

INSTAGRAM:

I tillegg trekkes det ut ti vinnere som legger ut bilde fra sin OPPTUR på instagram. Legg ut bilder underveis med #OPPTURHORDALAND #OPPTUR2015 og #vikingfootwear. 

Se Kjetil Jansruds hilsen til deg som skal ut og gå på onsdag:

Annonse