Bruk nærmiljøet - TiTur21 er i gang!

Vinner av fotokonkurranse Titur20
Vinner av fotokonkurranse Titur20 Foto: Ingrid Haugrønning

Bli med på TiTur21 og besøk ti flotte, utvalgte turmål i Bergen. Tar du utfordringen? 

TiTur21

Hvert år har arrangerer vi TiTur som består av ti turposter rundt omkring i Bergen. Dette er en super måte å bli kjent med nye turområder, og en fin aktivitet som passer tiden vi er inne i. Å komme seg ut, få frisk luft og mosjon gjør godt for kropp og sjel. Turene er lette til middels krevende og passer for de aller fleste.

Alle som går de ti turene får sin egen TiTur-brettekopp i premie som kan hentes i Tursenteret vårt. Det er ingen krav om å være medlem i Turlaget for å delta på TiTur, ei heller for å være med i trekningen av premiene. TiTur21 varer frem til 31. oktober 2021. Blir du med?


Gjennomføringen kan gjøres på to måter:

  • Last ned turkortet her, besøk turmålene og svar på kontrollspørsmålene.
  • Bruk appen "DNT SjekkUT". Søk på listen TiTur21 og du vil få opp årets 10 turer. Sjekk inn når du når punktene.

OBS! Appen er under utvikling og vil i løpet av våren bli ny og bedre! Derfor er det kun eksisterende brukere som kan benytte seg av appen enn så lenge. Har man ikke allerede bruker fra tidligere så benytt deg av kontrollspørsmålene. 


PREMIERING

  • TiTur-brettekopp til alle som besøker de 10 turene
  • Trekning av flere gavekort i Tursenteret med verdi 1500,- blant alle som har fullført
  • Premiering til den som har sjekket inn flest ganger på turmålene i Titur21-lista på appen
  • De som er under 12 år er med i trekningen av premier dersom de har gått alle de 10 turmålene som andre, eller har gått 20 turer totalt - noe som gjør at barnefamilier kan prioritere å gå flere ganger til turmålet i sitt nærmiljø.
  • Vi kårer årets bilde på instagram! Merk bildene dine med emneknagg #Titur21. Vinneren vil pryde neste års utgave av Titur


Kom innom Tursenteret og vis med turkortet eller appen at du har fullført turene senest innen 1. november. Turlaget kunngjør og kontakter vinnerne etter trekning i uke 45.

TiTur21 er laget av frivillige i DNT Nærmiljø Bergen, som har valgt ut og beskrevet årets turmål: Dan Sørheim, Kari Litleskare, Barbro Sundal og Jørund Raukleiv Strømsøe.