Turtanken på torsdag - fra nikotinslave til fjellgeit

Er du i dårlig form og mangler motivasjon til å komme deg ut på tur? Da er dette foredraget noe for deg.

Sliter du med dørstokkmilen? Da må du få med deg det Lise Vikens inspirerende foredrag: «Fra overvektig nikotinslave til fjellgeit på Pacific Crest Trail; Nord-Amerikas tøffeste fjelltur.»

Lise Viken forteller: "For fem år siden veide jeg 110 kilo. Året før hadde jeg sluttet å røyke. Jeg gikk i den klassiske røykesluttfellen og la på meg ganske mye. Jeg prøvde flere runder med kaloritelling. Noen kilo ble jeg kvitt. De neste to somrene gikk jeg flere uker alene på Hardangervidda og i Stølsheimen. Jeg utfordret meg selv til å bære tung sekk med sovepose og telt, samt tørre å sove i villmarken alene. For ett år siden dro jeg til USA. Målet var å gå den 4265 kilometer lange fotturen fra Mexico i sør til Canada i nord, Pacific Crest Trail. Nå skulle jeg kvitte meg med de siste overflødige kiloene. Det ble en tøff tur med mange utfordringer, vanskelige valg, mye galskap og møte med fantastiske folk. I fem måneder gikk jeg med sekk på ryggen. Alt gikk ikke helt etter planen."

Foredraget holdes på Inside Rock Café, Vaskerelvsmuget 7, kl 19:00.

Turtanken er gratis og alle er velkommen, men meld deg på, slik at vi vet hvor mange som kommer.

Meld deg på foredraget her

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen, inspirasjonsfilm.

19:10: Foredrag med Lise Viken

20:00: Pause

20:15: «Tanker om tur.» Har du noe du lurer på ang tur? Vi setter av 15 minutter til å besvare alt du vil vite.

20:30: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

21:00: Sosial mingling

Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med både Kahoot og 15 minutter til å svare på turspørsmål. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Her er de neste datoene for Turtanken i 2018: 5. juli, 2. august, 6. september, 4. oktober, 1. november og 6. desember.

Annonse