Turtanken klimaforedrag: Blir det skiføre på Vestlandet i år 2100?

Bli med på dette høyaktuelle foredraget om klimaforandringer torsdag 4. oktober.


Seniorforsker Lars R. Holde fra Meteorologisk institutt har vært turleder for Bergen og Hordaland Turlag i over 30 år og er fortsatt aktiv. Han vil ta oss med på en klimareise som starter i det globale og ender i det lokale. Hva forventer forskerne de globale klimautsiktene har å si for vestlandet? Kan vi fortsatt gå over Folgefonna om 100 år? Blir det mer eller mindre snø når nedbøren øker?

Foredraget er gratis og åpent for alle, men husk å melde deg på.

Her kan du melde deg på foredraget

Programmet:

18:00: Dørene åpner

19:00 Velkommen

19:10: Foredrag med seniorforsker Lars R. Hole

20:00: Pause

20:15: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport

20:30: Sosial mingling


Om Turtanken

Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Her er de neste datoene for Turtanken i 2018: 1. november og 6. desember.

Stinn brakke på Turtanken.
Stinn brakke på Turtanken. Foto: André Marton Pedersen

Annonse