Turtanken: Slik påvirker naturen oss

Få med deg forfatter Åse Draglands foredrag «Slik påvirker naturen oss» torsdag 1. november.

«Og alle var enige om at det hadde vært en fin tur». Men hvorfor?

Hva er det naturen egentlig gjør med oss? Hvordan påvirker urørt landskap, myrer, furuer, planter og dyr oss? Få med deg dette lærerike og spennende foredraget av forfatter og tidligere forskningsjournalist Åse Dragland. Hun tar oss med inn i forskningen og svarer på hva friluftsliv og kontakt med naturen gjør med oss. Åse Dragland har blant annet skrevet boken «Slik påvirker naturen oss.»

Turtanken er gratis og åpen for alle.

Programmet

18:00: Dørene åpner
19:00 Velkommen
19:10: Foredrag med forfatter Åse Dragland
20:00: Pause
20:15: Kahoot, 20 kule tur-spørsmål m/premier fra Platou Sport
20:30: Sosial mingling


Om Turtanken


Det er Bergen og Hordaland Turlag i samarbeid med Platou Sport og Inside Rock Café som står bak denne møteplassen. Målet er å skape en sosial arena for alle turinteresserte og inspirere til tur.

Turtanken arrangeres hver første torsdag i måneden klokken 18–21 på Inside Rock Café i Vaskerelvsmauet 7. Hver gang blir det enten et foredrag eller en temakveld relatert til tur og fritid. Dørene åpner kl 18. Foredrag starter kl 19. Etter foredraget blir det sosialt med Kahoot. Man kan sitte utover kvelden og prate med venner og bekjente. I første etasje selges det gode hamburgere. Er du medlem av Bergen og Hordaland Turlag får du også 20% rabatt på burgerne på Inside Rock Café. Husk medlemskort.

Velkommen!

Neste Turtanken er 6. desember.

Annonse