Turlaget går for TV-aksjonen 21. oktober

Årets aksjon er til inntekt for Kirkens Bymisjon og deres viktige arbeid med å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. Dette markerer vi med to turer.

Mindre alene sammen

I Norge er det altfor mange som står utenfor. Noen mangler en seng å sove i, andre har ingen å snakke med. Årets TV-aksjon skal åpne dører og invitere flere inn i varmen. Fordi ett møte kan endre liv – og flere møter kan endre et helt samfunn. «Mindre alene sammen» er slagordet for årets TV-aksjon søndag 21. oktober. I den forbindelse inviterer Bergen og Hordaland Turlag og turgruppen Byfjellstrimmen til fellestur for å markere denne viktige dagen, dyrke turfellesskap og samle inn penger til TV-aksjonen.

Det er fortsatt behov for bøssebærere - meld deg som bøssebærer her

Bli med oss på årets viktigste søndagstur

Byfjellstrimmen har satt opp to fellesturer denne søndagen: En lang tur i Kanadaskogen på ca. 6 timer, og en lettere tur opp Nordnesdalen på ca. 3 timer. Begge turene starter kl.11.  Du trenger ikke å melde deg på eller være medlem for å bli med på turene. Det koster heller ingenting å delta. Vi håper så mange som mulig blir med oss på tur og setter fokus på årets TV-aksjon!

Les mer om den lange turen i Kanadaskogen her.

Les mer om den lettere turen opp Nordnesdalen her. ​​​​​​​

Fana Sparebank stiller opp

Vår hovedsponsor Fana Sparebank støtter TV-aksjonsturene våre ved å gi 1 krone per meter turgruppen går, samt 100 kr per person som som blir med oss på tur denne dagen. Det betyr at jo flere som bli med, jo mer penger samles inn til et godt formål. Fana Sparebank har satt av 20 000 kroner til dette - klarer vi  å nå det målet? Kom alene, ta med deg en venn, eller still opp med hele familien. En dag for turglede og felleskap. Sammen er vi mindre alene.

Annonse

Skrevet av Einar Sleire 16. oktober 2018