Vil du være frivillig skribent for Turlaget?

Vi utvider redaksjonen til medlemsmagasinet Sti og Varde. Har du lyst å bli med?

Utvidet redaksjon

Fra og med 2020 utvider vi redaksjonen til Sti og Varde. I den sammenheng ser vi etter nye skribenter som vil være med å bidra som frivillig med å skrive reportasjer til medlemsmagasinet vårt Sti og Varde og nettartikler til hjemmesiden vår. Sti og Varde tar pulsen på det som skjer innen friluftsliv i Hordaland, har 20 000 i opplag og sendes til alle Bergen og Hordaland Turlag sine medlemmer fire ganger i året.

Vi ser etter deg som:

- Har et brennende hjerte for friluftsliv og formidlerglede

- Har erfaring fra å skrive reportasjer og nyheter

- Kan jobbe selvstendig og har gode skrivekunnskaper (bokmål eller nynorsk)

- Det er bonus om du er flink med kamera og kjenner til Turlaget

Å sitte i redaksjonen til Sti og Varde innebærer ca fire møter i året. For hvert møte planlegger vi kommende utgave av Sti og Varde. Dette er frivillig arbeid, så du får ikke lønn for jobben, men vi dekker alle utgiftene dine og vil tilby deg kurs og faglig utvikling. Det er spennende og lærerikt å sitte i redaksjonen, som pr i dag utgjør 5 personer. Vi ønsker å utvide med to personer til.

Ta kontakt

Er dette interessant for deg? Send da en mail til André Marton Pedersen: andre.marton.pedersen@dnt.no og skriv litt om deg selv. Legg også med noen tekster som du tidligere har skrevet, evt foto om du har det også.

Kanskje det er nettopp deg som blir med oss fremover for å lage kanskje Norges beste medlemsblad!

Annonse