Inspirerende høstmøte i Bergen

Marius Nergaard Pettersen demonstrerer padleteknikk på luftmadrass under høstmøtet på Terminus 6. november 2018.
Marius Nergaard Pettersen demonstrerer padleteknikk på luftmadrass under høstmøtet på Terminus 6. november 2018. Foto: André Marton Pedersen

Mye latter og stort engasjement. Utdeling av 7-fjellsstatuetter, førpremiere på ny vindkraftfilm og foredrag om mikroeventyr på programmet.

Tirsdag 6. november ble årets høstmøte avholdt i Bergen. Rundt 130 engasjerte DNT-medlemmer møtte opp for å treffe gode turvenner og få turinspirasjon. Deltagerne på seminaret fikk også en eksklusiv førpremiere på film om vindkraftutbyggingen. Denne engasjerte flere til å signere oppropet mot vindkraftutbygging som truer verdifulle natur- og friluftslivsområder.

Utdeling av 7-fjellsturstatuetter

Birgithe Roald hadde æren av å dele ut årets 7-Fjellsstatuetter. 7-Fjellsstatuettene er utmerkelser som deles ut til særlig ivrige deltagere av 7-fjellsturen. Og det blir bare flere og flere personer som går 7-fjellsturen gjentatte ganger, kunne Birgithe Roald melde. Olav Olai Kristiansen og Eva Korp mottok begge vandreren i gull som symboliserer at de har deltatt hele 35 ganger. Kato Dale gikk i år turen for 49. gang og vil derfor motta æresplaketten. Neste 7-fjellstur vil bli avholdt 26. mai, så det er bare å holde av datoen allerede nå.

Nært, enkelt og eventyrlig

Etter utdelingen av 7-fjellsstatuettene var det klart for Mikkel Soya Bølstad og Marius Nergård Pettersen sitt foredrag om mikroeventyr. Med flotte bilder og engasjerende eksempler viste de hvordan man med små midler kan krydre hverdagen med spennende opplevelser i nærmiljøet. De holdt også et eksklusivt kurs i luftmadrasspadling. Seminardeltagerne gikk hjem fra høstseminaret med inspirasjon til hvordan de med små grep kan forvandle en helt vanlig tur til et lite eventyr.

Det var også utdeling av 7-fjellsstatuetter under høstmøtet.
Det var også utdeling av 7-fjellsstatuetter under høstmøtet. Foto: André Marton Pedersen

Annonse